Mislav Leko er ny FFK-spiller gjennom "Jeg er med"-kampanjen.

Kroatisk forsvarsbauta er "Folkets spiller"

Mislav Leko er "Folkets spiller" for FFK i 2017. Kroaten som måler 1,93 i høyden ble torsdag morgen presentert for pressen.

Mislav Leko, som fyllt 29 år i desember, ble presentert for media torsdag morgen.

Han kommer fra den kroatiske eliteserieklubben NK Osijek, hvor han også tidligere har spilt i flere år. Et opphold i rumenske FC Brasov har det vært i mellom. Før Osijek spilte han for kroatiske Karlovac og Hrvatski, samt et låneopphold i Hadjuk Split. 

- Han representerer kvaliteten vi har sett etter. Leko har lederkvalitetet på og utenfor banen. Han er en smart fyr som snakker fire språk, og han har spilt på høyt nivå i Kroatia i toppligaen og på toppnivå i Romania. Han kommer rett fra treningsleir med Osijek hvor han har spilt treningskamper mot lag som Dynamo Kiev og Sparta Praha, uttalte FFK-trener Andrea Loberto under pressekonferansen.

Se pressekonferansen fra Facebook-siden vår i innlegget under (saken fortsetter nedenfor):

Sigeringen er gjort mulig gjennom supporternes bidrag i aksjonen "Jeg er med". Godt over 400.000 kroner har kommet inn, og uten dette ville forsterkningen ikke vært mulig. FFK retter en STOR takk til samtlige som har bidratt med små og store beløp.

Klikk her for å se alle som har bidratt med 250 kroner eller mer!

Det er fortsatt mulig å gi et bidrag. FFK jobber videre med en ytterligere forsterkning på midtbanen.

Her ser du hvordan du kan gi bidrag!

Annonse fra Obos-ligaen: