Flere tar Formoes utfordring!

En privatperson og Onsdagsgjengen har begge tatt Terje Formoes utfordring - og gir større bidrag til "Jeg er med"-aksjonen.

Innsamlingen til ny FFK-forsterkning nærmer seg 200.000 kroner med stormskritt, og passerte 169.000 kroner torsdag 19. januar. 

Her ser du alle som er med!

Da hadde onsdagsgjengen gitt 15.000 kroner - og supporteren Gudmund Kjærheim matchet Terje Formoes bidrag, med 25.000 kroner til aksjonen.

- Det er 27 år siden jeg flyttet fra Østfold, men en ting står uansett sentralt i mitt liv og det er FFK. Helt fra min far startet med å ta meg med på kamper på 70-tallet så har FFK gitt mange gleder, og til tider enda flere sorger. Den gangen jeg var guttunge og selv spilte spiss så var det store idolet Vidar Hansen med sin ekstreme hurtighet og målteft. De to cupfinalene i '84 har brent seg fast som høydepunkter og jeg håper at all unge gutter og jenter i byen kan få lov til å oppleve noe tilsvarende, sier Gudmund til FFKs hjemmeside. 

 

Les mer om hva "Jeg er med"-aksjonen er her!

Han vil veldig gjerne bidra til at FFK kan få et nytt løft, og gir med det 25.000 kroner til ny spiller.

- Det er bare 9 år siden vi tok sølv i Tippeligaen og det er lett å drømme seg tilbake til fullsatt stadion og elektrisk stemning. Jeg tror ikke det er så mye som skal til for å komme tilbake dit, men det vil kreve hardt arbeid fra spillere, trenere, administrasjon og oss suppportere. Alle kan bidra, og aksjonen «Jeg er med» er et av mange viktige bidrag, utdyper han. 

- Gleder meg til 2017 sesongen og håper at alle i byen vil bidra med noen kroner!, smiler Gudmund - og sender med det utfordringen videre til flere personer og bedrifter om å bidra.

Slik kan du bidra:

  • kontant eller med bankkort der FFK er å treffe
  • via mCash på denne link: http://mca.sh/s/MzSBt/m/48946
  • via Vipps nr 12460
  • direkte til FFKs bankkonto 1644.17.88189
  • ønsker du overføre større beløp direkte eller har du spørsmål, kontakt oss på [email protected]
Annonse fra Eliteserien: