En kamp for historiebøkene!

Søndag 12. november spiller FFK den mest betydningsfulle fotballkampen på mange år når klubben endelig vinker farvel til OBOS-ligaen og tar steget opp til Eliteserien! Sliter du med FOMO? Da bør du kjøpe billett nå!

Annonse:

Vi kan love deg en vanvittig ramme som hele fotball-Norge kommer til å legge merke til når FFK tar i mot Jerv og feirer opprykket til Eliteserien.

Vil bli snakket om i generasjoner

I 11 år har fotball-Norge ventet på at FFK skal rykke opp til Eliteserien! Ventet på å kunne dra til Fredrikstad på bortetur igjen, ventet på å få besøk av en horde med rødhvite patrioter. Snart er ventetida snart over - og det skal markeres! FFK og Fredrikstad skal ta farvel med OBOS-ligaen, et farvel som det kommer til å bli snakket om i generasjoner! 

Kjøp billett til opprykkskampen HER!

10.000 røde og hvite flagg

Det planlegges og jobbes med en vanvittig tifo fra supporterne som vil kle inn store deler av Stadion. Detaljene er selvsagt hemmelig, men vi kan love at det blir helt rått! I tillegg til supporternes planer så har klubben kjøpt inn 10.000 røde og hvite flagg som vil danne et flagghav på hele Stadion!

Mens hele Fredrikstad Stadion er kledd i rødt og hvitt fremfører Bjørn Bya "For Fredrikstad" fra indre bane. Tårer vil trille!

Kjøp billett til opprykkskampen HER!

Verdig farvel

Samtidig som vi tar farvel med OBOS-ligaen, så skal vi også ta farvel med en lokal gutt som har 11 sesonger og over 260 kamper i beltet for FFK. Jerv-kampen blir foreløpig den siste for Håvard Åsheim, som fortjener et verdig punktum og vil motta en markering før kampstart.

Utdeling av medaljer og priser

Etter kampen blir det en offisiell opprykksseremoni med utdeling av pokal og medaljer fra NFF. I tillegg kårer vi årets spiller som vil motta et kunstverk fra Jonas Berg Art som bevis!

Kjøp billett til opprykkskampen HER!

Fyrverkeri og fakkeltog

I tradisjonen tro blir det et vanvittig fyrverkerishow over Stadion idet kampen blåses av. Etter fyrverkeriet og når det offisielle programmet er avsluttet så beveger vi oss mot Stortorvet, hvor det blir fakkeltog gjennom sentrum og til Damskipsbrygga. Avmarsj fra Stortorvet er kl. 17.30!

Opprykksfest på Damskipsbrygga

På Damskipsbrygga venter et gigantisk telt med plass til 1.500 rødhvite patrioter! 

Les mer om festen HER!

Annonse fra Eliteserien: