Buduson gleder seg til Stadion-debut

Tirsdag ble Johnny Per Buduson endelig klar som FFK-spiller. Søndag er han klar til sin første kamp på Stadion.

Det har lenge ligget i kortene at den hurtige offensive spilleren var på vei til FFK, men grunnet Haugesunds Europacup-spill var det først denne uken at Johnny kunne komme til Fredrikstad.

Nå venter FFK-debuten og hans første kamp på Fredrikstad Stadion søndag, når Strømmen gjester FFK.

- Det blir et spennende oppgjør der vi skal ha gode muligheter for å plukke poeng. Det blir kjekt å spille på Fredrikstad stadion for Fredrikstad, smiler Buduson til fredrikstadfk.no etter onsdagens økt.

Kjøp billett til søndagens kamp her: bit.ly/ffkstro17

- De to første øktene har vært fine, spesielt den i dag var morsom. En lang og fin økt med mye spill. Det er alltid gøy med mye spill på treningen, sier Johnny. 

Buduson kommer på lån ut sesongen, men FFK har også opsjon på å hente spilleren permanent etter sesongslutt. 

FFK henter Johnny spesielt med tanke på hans offensive kraft og hurtighet, x-faktor som laget ikke har alt for mye av fra før. Det gleder også trener Andrea Loberto. Både han og assistenttrener Aleksander Olsen har fulgt Buduson over lang tid.

Buduson har gått gradene i Oslo-fotballen, særlig i Skeid, før han gikk til Haugesund. Nå er det FFK som gjelder - vi sees på Stadion søndag!

Bli med på mobiliseringen til jubileumskampen FFK-Start - få spesialrabatt ved kjøp innen mandag her: bit.ly/ffkstart2017

Annonse fra Obos-ligaen: