Billettsalget til Start og Stjørdals blink har åpnet!

Onsdag 18. august og mandag 23. august er to datoer å holde av. Da blir det endelig folkefest igjen på Stadion med to spesielle kamper!

Folkefest med koronapass
Nærmere 90% av Fredrikstads voksne befolkning vil ha grønt koronapass fra og med midten av august. Da er det også på tide å øke kapasiteten på Fredrikstad Stadion. Vi understreker at alle tilskuere må kunne vise grønt koronapass får å kunne gå på kamp.

Grønt koronapass har du dersom du er fullvaksinert eller har tatt 1. dose for mer enn 3 uker siden, eller om du har hatt Covid-19 siste 6 mnd. Du kan også få grønt koronapass ved å ta en hurtigtest under 24 timer før kampstart. Dette kan du gjøre gratis på Stadion på kampdagen. Informasjon om booking av tid og regler for hurtigtesting kommer i løpet av 4-5 dager. 

Det skal fortsatt deles i kohorter på maks 500 personer, men nå kan det være inntil 10 kohorter dersom alle kohorter har egen inngang, samt kiosk og toalettfasiliteter. Slik Stadion er utformet gir det oss mulighet til ca. 4.500 tilskuere. 2.400 billetter er allerede solgt i form av sesongkort, så 2.100 billetter legges nå ut for salg - Førstemann til mølla! Det er viktig å understreke at du kjøper en billett til feltet og IKKE setenummeret som står på billetten. Det er fortsatt free-seating i de ulike kohortene med ett sete mellom hver tilskuer. Alle sesongkortholdere og enkeltbillettkjøpere skal forholde seg til det feltet de har billett på.

Les mer informasjon på disse linkene:
Viktig tilskuerinfo - Covid 19
Koronapass 
Enkeltbillett

Start 18. august - Fanzone+
Kampen mot Start 18. august blir den første kampen siden 2019 hvor det selges enkeltbilletter og potensielt det største tilskuertallet siden august 2019! I den anledning har FFK blitt plukket ut som en av få Fanzone+ arrangement i OBOS-ligaen i 2021, Fanzone+ er masse aktiviteter, serveringstilbud og underholdning utenfor Stadion i timene opp mot kampstart. Vi kommer tilbake med informasjon om hva du kan vente deg på Fanzone+, men dette vil du ikke gå glipp av! 

KJØP KAMPBILLETT HER!
Eller i FFK Appen...

Stjørdals Blink 23. august - LANGE FLATE BALLÆR 3!
Start blir herlig, men er det en kamp i år du skal på, så er det mot Stjørdals Blink 23 .august. I tillegg til å være seriekamp i OBOS-ligaen, så er kampen også kulisse for en av hovedscene i nye Lange Flate Ballær 3! 

Harald Zwart har startet innspillingen og mandag 23. august trenger han Fredrikstad på sitt aller beste når vi skal sette Norgesrekord i antall statister på en filminnspilling. Her trenger vi alle som en, hvem vil være med på å lage filmhistorie og nok en gang vise frem Fredrikstad som bare Fredrikstad kan være!?! 

KJØP KAMPBILLETT HER!
Eller i FFK Appen...

Høstsesongkort - 9 kamper for prisen av 7!
Årets 6 første hjemmekamper er unnagjort, i august er vi i gang igjen og gjennom høsten skal det spilles 9 seriekamper på Stadion. Nå har vi justert prisene for sesongkortene, slik at dersom du har planer om å se de fleste kampene i høst, så lønner det seg å kjøpe sesongkort!

Kjøper du sesongkort i sommer så får du de 9 gjenværende kampene for prisen av 7 enkeltbilletter. For alle som er glad i en god avtale er det bare å slå til.

Sesongkortene kjøper du i FFK Appen eller på WEB her: SESONGKORT - HØSTEN 2021 

Vi sees på Stadion - ENDELIG!

Annonse fra Eliteserien: