Tilskuerinfo - 2021

Generell informasjon
Regjeringens retningslinjer tillater inntil 50% kapasitet av sitteplasser opp til maks 7000 personer med koronapass eller test (500 x 10 kohorter), der alle sitter på faste plasser og alle kohorter har egen inngang, kiosk, toaletter etc.

Fredrikstad stadion har 10.700 sitteplasser, men med begrensning pr. kohort og innganger er den reelle kapasiteten under gjeldende retningslinjer ca. 4.400 tilskuere. 

Fra og med august vil store deler av befolkningen ha koronapass. Dvs. enten være fullvaksinerte, over 3 uker siden første vaksinedose eller hatt Covid-19 siste 6 mnd. For de som ikke har grønt koronapass vil det være gratis tilbud om hurtigtesting.

Les om hvordan man benytter koronapass og gratis hurtigtesting her: Koronapass

Kommende kamper
FFK øker tilskuerkapasiteten på kampene etter Regjeringens retningslinjer for arrangement hvor samtlige tilskuere har koronapass eller er testet. Dermed vil det igjen bli salg av enkeltbilletter til kampene, og samtlige som skal på kamp må kunne fremvise et gyldig koronapass. 

Alle sesongkort skal nå forholde seg til inngangen som sesongkortet normalt tilhører.

Det vil være 10 innganger/kohorter. Noen av disse er allerede utsolgt med sesongkort, mens det legges ut billetter til salgs på øvrige.

Det vil fortsatt være krav om ett sete mellom hver tilskuer. Dvs. at du ikke kan kreve å få sitte på akkurat den plassen billetten din er på grunnet mange av sesongkortene og billettene fra før er plassert ved siden av hverandre. 

Det er viktig å understreke at du kjøper en billett til feltet og IKKE setenummeret som står på billetten. Det er fortsatt free-seating i de ulike kohortene med ett sete mellom hver tilskuer. Alle sesongkortholdere og enkeltbillettkjøpere skal forholde seg til det feltet de har billett på.

Vi takker på forhånd for forståelse og håper alle gjør det beste ut av det!

Instruksjonsvideo FFK Appen

Laste ned og registrere
Å laste ned FFK Appen er gratis, du finner den enten i Google Play eller App Store. Deretter registrerer du deg. 
Se instruksjonsvideo:
Gi bort kampbilletten din
Slik deler du sesongkortet eller enkeltbilletten din.
Se instruksjonsvideo: 


Benytte billett
Etter å ha kjøpt din billett legger den seg i "Mine kjøp". 
Når du er på Stadion og klar til å gå inn finner du frem billetten i "Mine kjøp" og trykker "Bruk". Billetten er aktiv i 5 minutter, innen tiden løper ut må du har vist den til en kontrollør ved inngangen. 
Se instruksjonsvideo:
Kjøpe billett
Når du har lastet ned FFK Appen går du til menyen og "Kjøp billetter".
Se instruksjonsvideo:


Annonse fra Obos-ligaen: