Storseier for FFK Kvinner

På lørdag hadde FFK Kvinner besøk av Lillehammer på stadion i 2.divisjon, og jentene fra Plankebyen ga seg ikke før det stod hele 11-0!

En rå målmaskin
Allerede etter 3 minutter åpnet kampens store spiller Thania Gealon målshowet, i det som skulle vise seg å bli en maktdemonstrasjon av de sjeldne på Fredrikstad Stadion. Etter 12 minutter doblet Thania ledelsen, før Tora Lindskog økte til 3-0 når lystavla viste kun 19 spilte minutter. Derifra og ut var man aldri i tvil om hvor poengene skulle havne denne fine høstdagen i Fredrikstad, men det stoppet ikke der.

Lovende takter
Til pause stod det hele 6-0 til FFK som dominerte banespillet totalt, og i tillegg til nevnte Gaelon og Lindskog var det flere som ønsket å skrive seg på scoringslisten. Med tre flotte scoringer av Ida Gustafsson var også hun en sterk bidragsyter til at FFK Kvinner til slutt vant hele 11-0 over Lillehammer i et fartsfylt og målrikt oppgjør. Dette var en skikkelig lagseier som ga viktig energi inn mot neste kamp.

Nytt intenst lokaloppgjør
Allerede førstkommende torsdag skal jentene kjempe om nye poeng der Sarpsborg 08 venter i en tøff bortekamp. FFK står dermed med 6 poeng på de to siste, der S.08 har tapt sine to siste. Det ligger derfor an til et spennende lokaloppgjør på torsdag der jentene vil gjøre alt det de kan for å få med seg et godt resultat i det som kan vise seg å bli en tøff og jevn batalje. 

Gratisbilletter og god stemning
Sarpsborg 08 ønsker å gjenskape den gode stemningen som var på Fredrikstad Stadion i våres, og byr derfor på aktiviteter og gratis inngang 22 september kl.19.00 i flomlyset på Sarpsborg stadion. Vi oppfordrer alle til å dra på kamp for å støtte de rød/hvite jentene fra Fredrikstad frem til en ny seier.

Hent ut dine billetter HER

Åpen dag for jenter på Stadion
FFK Kvinner ligger ikke på latsiden og invitere i samarbeid med OBOS alle jenter mellom 6-12 år til åpen dag på stadion i morgen søndag. Her kan du møte spillere fra senior, J17 og trenerapparatet som vil bidra til en fartsfylt og artig dag på stadion. 

Alt er gratis og informasjon om arrangementet finner du HER

Annonse fra Obos-ligaen: