Nytt lokaloppgjør!

I våres inviterte FFK Kvinner til et skikkelig lokaloppgjør mot Sarpsborg 08 på Fredrikstad Stadion. Nå står et spennende returmøte for tur.

Knepent tap
Foran 500 tilskuere kunne vi i våres se et tent og kompakt FFK-lag ta ledelsen 1-0 mot Sarpsborg 08 på Fredrikstad stadion, i det som skulle vise seg å bli en meget spennende kamp. De blå trakk til slutt det lengste strået med en knepen 2-1 seier, og tok med det 3 viktige poeng hjem til byen oppe ved fossen.

Spennende høstsesong
FFK kommer fra en flott 2-1 seier på stadion forrige helg mot Ottestad. 2.divisjon for Kvinner skal inn mot neste sesong omstruktureres med færre lag, likt som det ble gjort på herresiden for noen år siden. Sarpsborg 08 innehar den viktige 5.plassen på tabellen som gir muligheter for å kapre en plass også i neste års 2.divisjon. På plassen bak ligger Kolbotn 2 med like mange poeng. Det finnes en teoretisk mulighet for både FFK, Raufoss og Storhamar å kapre den viktige 5.plassen, så her ligger det an til en spennende høstsesong med kun 5 kamper igjen.

Gratisbilletter og god stemning
Sarpsborg 08 ønsker å gjenskape den gode stemningen som var på Fredrikstad stadion i våres, og byr derfor på aktiviteter og gratis inngang 22 september kl.19.00 i flomlyset på Sarpsborg stadion. Vi oppfordre alle til å dra på kamp for å støtte de rød/hvite jentene fra Fredrikstad!

Hent ut dine billetter her HER!

Alle lagene som melder seg på, er med i trekningen av VIP-servering med mat i tillegg til en goodiebag gitt av DNB!

Annonse fra Eliteserien: