- Vi skal bli enda sterkere og kvikkere

Patrik Karoliussen var på hugget både gjennom og etter kampen mot Tromsdalen - få med deg en engasjert prat med midtbanespilleren etter 2-1-seieren!

- Det er ingen grunn for at vi skal slippe oss ned noe særlig, vi skal egentlig bare bygge videre og bli enda sterkere, enda kvikkere, enda bedre med ball - og litt bedre samspill, sier midtbanespilleren som var en av FFKs beste mot Tromsdalen søndag.

Se intervjuet med Patrik her, saken fortsetter under videospilleren:


Både i presserommet og i intervju med FFKTV etter kampen var det en engasjert og glad Karoliussen som snakket om det å spille for FFK - og gi alt for laget.

Vi skal egentlig bare bygge videre og bli enda sterkere, enda kvikkere, enda bedre med ball

— Patrik Karoliussen

Nå er det et lite spilleopphold i OBOS-ligaen, med første FFK-kamp igjen 23. juli borte mot Florø. Første hjemmekamp etter oppholdet er 30. juli mot Strømmen. Gutta har nå i overkant av en uke fri fra fellestreningene, men følger et egentreningsprogram. Det vil også bli spilt en treningskamp etter at guttane er tilbake fra oppholdet.

Her kjøper du billett til FFK-Strømmen

Trener Andrea Loberto kunne også smile etter kampen, som FFK dominerte i store perioder - og kanskje burde vunnet med større sifre.

- De siste fire kampene har vi tatt åtte poeng, det er to poeng i snitt og en veldig bra måte å avslutte det som har vært en treg start på sesongen, sier Andrea Loberto. Se intervju med ham under - vi beklager noe dårlig lyd:


Annonse fra Eliteserien: