Vårsesongen ferdigspilt for rekrutt

Rekruttlaget har gjennomført en god vårsesong i 4. divisjon og er kun poenget bak 1. plassen med færre spilte kamper enn de andre topplagene.

Avsluttet våren med uavgjort
Mandag kveld spilte rekruttene vårsesongens siste kamp, det endte med uavgjort borte mot Moss sine rekrutter. 
Sellin ga rekruttene ledelsen før pause, men med 20 minutter igjen å spille kriget Moss inn utligningen som ga poengdeling. 

Grunnet den utsatte kampen mot Sparta Sarpsborg så står FFK med en kamp mindre spilt enn de andre, men er allikevel kun poenget bak Østsiden som leder. 
8 seire, 3 uavgjort og 1 tap er fasit for laget til Magnus Meling, absolutt godkjent fra det unge laget når de går til en velfortjent sommerpause. 

Mange med i kampen om kvalifisering
Hele 5 lag er med i tetkampen i 4. divisjon. 2 lag (Østsiden og Kvik Halden 2) har 28 poeng, og 3 lag (FFK 2, Sprint/Jeløy og Råde) har 27 poeng. 
Dermed ligger det an til en meget spennende høst hvor vinneren får lov til å møte vinneren av 4. divisjon i Vestfold til en dobbeltkamp om opprykk til 3. divisjon. 

For de som måtte lure, ettersom 2 rekruttlag er med i tetkampen, så må de som skal spille kvalifisering om opprykk til 3. divisjon ha spilt minimum 1/3 av kampene i 4. divisjon i tiden de har vært spilleberettighet for klubben. 
Dette gjelder kun seniorspillerne som tilhører a-laget. For FFK sin del betyr det at spillere som har vært i FFK hele sesongen må ha spilt minimum 9 kamper, mens spillere som ev. måtte komme i sommer må spille minimum 5 av høstkampene. 

Første kamp etter sommerpausen er mot Kvik Halden 2 på Strupe KG, det oppgjøret går mandag  5. august.

Annonse fra Obos-ligaen: