Værste ny Generalpartner i FFK

Værste AS er en av Fredrikstads mest anerkjente og profesjonelle bedrifter, nå blir byutvikleren Generalpartner i FFK!

Værste AS ble stiftet i 1998 når selskapet kjøpte tilbake FMV-området fra Kværner.
Selskapets visjon allerede fra starten var å skape en ny bydel på det gamle industriområdet, en visjon som sakte, men sikkert er i ferd med å bli en realitet.
Siden Fredrikstad Stadion ble åpnet i 2007 har området vokst til å huse flere arbeidsplasser enn Fredrikstad Mekaniske Verksted hadde på sitt beste, og i årene som kommer vil det bygges og utvikles en fantastisk bydel.

Værste og FFK har en lang historie, og har også de senere årene etter salget av "idrettsdelen" på Stadion-komplekset samarbeidet tett og nært, men samarbeidet løftes nå til et nytt nivå gjennom en Generalpartner-avtale.

- Vi er stolte av å kunne presentere Værste som ny Generalpartner i FFK. Værste er en særdeles profesjonell bedrift som arbeider planmessig og langsiktig, en Generalpartner det gleder oss å bli assosiert med. Forteller Joacim Heier. 

Værste og FFK har en intensjon om et langvarig samarbeid og har i første omgang signert en 1+2 års avtale hvor første året skal benyttes til å forme samarbeidet for fremtiden. 
Værste sin nye logo vil pryde alle draktene i hele FFK. 

Annonse fra Eliteserien: