Uavgjort for rekruttene mot Ås

FFKs B-lag lå under 0-2, men berget 2-2 og ett poeng borte mot Ås.

Ås er et meget godt hjemmelag med flere gode spillere. Så vi visste at dette kom til å bli en tøff kamp.

Kampen startet på verst tenkelig måte for FFK. Allerede etter to minutter gikk Ås opp i ledelsen. Etter sjokkstarten kom FFK mer og mer inn i kampen. Men et høyt og godt press-spill av Ås sørget for at FFK ikke fikk satt i gang noe godt spill. 1.omgang lignet veldig en OBOS liga kamp; fartsfylt, mange brudd på brudd-situasjoner og mye 2. ballspill. Dette håndterte vi sånn middels. Vi klarte ikke å ha god nok kvalitet i den siste fasen for å skape de store sjansene.

2.omgang var lik den første. Vi hang ikke med og Ås scorte allerede etter to minutter. Utover i omgangen ble det mer og mer rom. Det resulterte i at vi fikk ha ballen mer kontrollert. Joel Armstrong reduserte med et flott langskudd og Johnny Buduson utlignet midtveis i omgangen på en dødball. Kampen stod og vippet resten av omgang, der begge lag hadde sjanser til å score. Men det endte til slutt 2-2.

- Det var en tøff og fartsfylt kamp, som kunne vippet begge veier. 2-2 var et ok resultat ut fra spill og sjanser, sier FFK 2-trener Glenn Rostad.

Fra A-laget var Alexander Henningsson, Johnny Buduson og Thomas Rekdal med.