Strålende prestasjon av purungt rekruttlag!

Et meget ungt rekruttlag skulle ut i en skikkelig voksen fotballkamp mot Idd på bortebane, det fikset unggutta med bravur!

FFK stilte med en tropp på kun 19.5 år i snitt i kveldens rekruttkamp, i startoppstillingen fant man et par rutinerte innslag som Nicolay Solberg, Riki Alba og Oscar Lopez Borgersen, mens den siste over 20 år, Love Reuterswärd måtte gå av allerede etter 4 minutter.

Idd er et fysisk robust lag som trives aller best hjemme på trange Risum kunstgress, med andre ord ingen lett oppgave for unggutta fra Fredrikstad denne kvelden.

Riki Alba sendte FFK i ledelsen etter 40 minutter, en ledelse som holdt til pause.
I pausen gikk Riki Alba og Oscar Lopez Borgersen ut, inn kom 16 år gamle Tage Johansen og 18 år gamle Micael Lervik, sistnevnte skulle få en viktig rolle utover andre omgang.

Lervik gjorde 2-0 etter en drøy time, og lenge så det ut til å holde for FFK, men med 5 minutter igjen kom redusering for Idd. På overtid kunne imidlertid Lervik juble igjen når han satt inn 3-1 og sikret poengene for FFK!

En imponerende innsats og prestasjon av det svært unge laget som dermed tok sin 3. strake seier og har heng på tabelltoppen med 8 kamper igjen å spille.
Neste oppgave kommer allerede på torsdag når Sparta Sarpsborg gjester Fredrikstad Stadion.