Razak Nuhu

Scoret etter fem minutter i FFK-drakta

FFKs siste forsterkning Razak Nuhu brukte mindre enn fem minutter i FFK-drakta på å score sitt første mål.

FFK brukte mindre enn to minutter på å ta ledelsen mot svenske Ljungskile i søndagens treningskamp. Et flott angrep endte hos Mats Andre Kaland, som inn fra venstre kant kunne sette 1-0 i nettmaskene.

Rødbuksene holdt grepet om kampen videre og fikk et par gode muligheter til å øke ledelsen. I stedet var det rett før halvtimen en sjelden mulighet for gjestene. Mye klabb og babb og ren ping-pong foran mål - før ballen trillet inn ved stolpen til side for Jon Masalin.

FFK økte tempoet inn mot sidebytte igjen og var svært nær 2-1 ved Kapidzic. Rett før dommeren blåste av for 45 minutter gikk forøvrig Joona Veteli ned for telling etter en duell. Finnen fikk en skikkelig smell i bakhodet og blødde kraftig - og måtte tas rett i garderoben for behandling.

Veteli kom ut til 2.omgang med solid hodebandasje, på et FFK-lag som gjorde fire bytter før de siste 45 minuttene. Resultatet var et meget offensivt og aggresivt FFK-lag. Og før han hadde spilt fem minutter i FFK-drakta kunne nysigneringen Razak Nuhu feie inn sitt første FFK-mål. 2-1 satt i mål fra cirka 20 meter.

FFK fortsatte å angripe i stor stil de første ti minuttene etter sidebytte og kunne fort fått flere scoringer før tempo begynte å falle noe det neste kvarteret. Ljungskile satt Jon Masalin i FFK-målet på få prøver, men finnen fikk testet seg skikkelig kvarteret før slutt. En solid avslutning ble slått til corner.

Men til rødbuksenes frustrasjon og utallige FFK-sjanser til tross, var det svenskene som igjen utlignet seks minutter før full tid. Et fantastisk skudd i fra kanten av 16-meteren satt helt oppe i krysset, men FFK burde stoppet fremdriften lenge før.

Dermed endte det uavgjort i en kamp FFK kunne ha vunnet med store sifre - men der svake perioder og øyeblikk, som må lukes ut videre, straffet laget.

Ny treningskamp om en uke - søndag 19. mars mot ligamotstander Elverum - kl 15.00 på Stadion.