Resultater fra Sverigetur for G16 og G19

G16 og G19 var i helgen i Sverige for å spille mot Helsingborg og Malmø.

Det ble avreise med buss fredag morgen med destinasjon Helsingborg. To timer før kampstart ankom vi Olympia Stadion i Helsingborg. Vi møtte sterk motstand og vi endte opp med å tape begge kamper. Banespillet var jevnt i begge kamper, men svenskene var bedre i begge bokser. G16 tapte 0-2, mens G19 tapte 0-4. Etter kamp fikk vi overnatte i et klubblokale ved Stadion. Vi takker Helsingborg for deres gjestfrihet. Lørdag formiddag var det tid for avreise til Malmø. Der ventet først kamp for G16 i surt vintervær. Malmø sitt lag ble ledet av den tidligere RBK stjernen, Rade Prica. Svenskene åpnet kampen best og hadde mye ball, men FFK lå godt organisert defensivt. Utover i kampen klarte til slutt Malmø og å få hull på byllen og ledet 2-0 litt ut i 2.omgang. FFK kom sterkt tilbake og i løpet av en god 15 minutters periode hadde de utlignet til 2-2. Dessverre var det svenskene som var best mot slutten og vant 3-2.

G19 sto for en sterk prestasjon da de slo Malmø 3-0. Rødbuksene var forsterket med juniorspillerne fra A-troppen og de viste at de kunne hamle opp med et av Sveriges beste lag. FFK fikk mer og mer kontroll utover i kampen og Malmø spillerne gikk mer og mer sure. De hadde nok undervurdert arbeidsgutta fra plankebyen!

Etter kamp ventet en seks timers lang busstur til Fredrikstad og kl.00.30 var gjengen tilbake på Stadion. En flott tur hvor spillerne knyttet ennå mer sosiale bånd og hvor de fikk gode referanser på nordisk toppnivå.

Annonse fra Obos-ligaen: