Ny seier for rekrutt!

Et ungt rekruttlag tok en korte turen over brua for å møte våre gode venner i Selbak mandag kveld, det endte med nok en trepoenger!

Rekruttlaget har hatt en glimrende start på sesongen og står uten tap så langt i år. Mandag var det en tøff bortekamp på andre siden av elva som stod for tur. Fjorårets 3. divisjonslag Selbak stod uten tap siden serieåpningen og kom fra en sterk seier mot topplaget Østsiden forrige uke.

Med et tett kampprogram og noen skader på a-laget var det et svært ungt rekruttlag som stilte til start på Selbak. Eldstemann på laget var 20 år og 13 av 16 i troppen holdt junior-alder.

Rett i ledelsen
På en grønn, men tung gressbane på Selbak var det hjemmelag som fikk den første sjansen, men FFK gikk i ledelsen allerede etter 5 minutter når Micael Lervik skrudde inn 1-0 fra 20 meter.

Det var ikke mange sjanser før pause, men FFK var nærme 2-0 når Getz traff tverrligger mot slutten av omgangen.

Nydelig frispark
Etter hvilen hadde FFK stort sett kontroll, men Selbak var farlige frempå et par ganger, uten at Karstensen i målet ble satt på nevneverdige prøver.

Etter drøye timen kom 2-0 når Alexander Zoulakis skrudde et frispark nydelig over muren og bort i hjørnet. Lervik var involvert også i dette målet med et godt forarbeid før han ble felt på 20 meter.

Etter dette kontrollerte de unge rekruttene, men litt ut av ingenting fikk Selbak en redusering etter 88 minutter når tidligere FFK-spiller Jonas Becken kom igjennom alene med Karstensen og klinket ballen bort i lengste kryss.

Selbak klarte aldri å sette noe trykk på FFK etter dette og kampen ebbet ut med 2-1.

Tabelltopp
Med mandagens seier tok rekruttene igjen over tabelltoppen, poenget foran Sprint-Jeløy og Østsiden, men med en kamp mindre spilt enn begge.

Neste kamp for rekruttene er mandag 27. mai når Idd kommer til Stadion.