Naboduell for rekruttene

To kamper gjenstår i 4. divisjon, mandag kveld er det FFK 2 mot Kråkerøy 2 "borte" på Fredrikstad Stadion!

Rekruttene har hele 10 strake seire å se tilbake på, men trenger mest sannsynlig å forlenge den rekken med to kamper til dersom det skal bli tabelltopp ved sesongslutt og deretter kvalifisering til 3. divisjon. Mandag kveld er det Kråkerøy 2 som står på motsatt banehalvdel, på papiret er det bortekamp, men som kjent spiller både FFK og Kråkerøy på Fredrikstad Stadion. 

Både FFK og Kråkerøy hadde en god runde med a-lagene sine denne helgen. FFK slo Kvik Halden med 2-0 og Kråkerøy slo Nordstrand med 1-0. Det resultatet betyr at Kråkerøy har sikret plassen i 3. divisjon, sterk prestasjon av våre gode naboer på øya!
Rekruttene til Kråkerøy ligger pent plassert midt på tabellen og har for lengst sikret seg ny kontrakt i divisjonen. De to siste kampene deres har endt med uavgjort, 1-1 mot SFK og 2-2 mot Råde er fasit de siste par ukene. 

FFK har fortsatt en del spillere ute med skader, men kan mønstre et solid tropp til mandagens kamp. Som alltid er det en rekke unge og spennende spillere, men denne gangen er det også med flere rutinerte herremenn som stiller til kamp.

Følgende tropp spiller for FFK i morgen:
Aleksander Karstensen, Daniel Johansson, Oscar Kjøge Jansson, Mads Nielsen, Noah Bech Hermansen, Atli Barkarson, Magnus Kjellberg Johansen, Oscar Lopez Borgersen, Sakari Mattila, Fredrik Stokke, Phillipe Koko, Anas Farah, Eirik Vestby, Micael Lervik, Nicolay Solberg, Markus Ballari Berg, Daniel Willadsen og Riki Alba.

Kampstart på Stadion er 20:15 mandag kveld!

Annonse fra Eliteserien: