Møter Sparta Sarpsborg med rekrutt

Med en mager poengfangst de siste ukene har rekruttene gått fra å lede til å henge etter i 4. divisjon, mandag kveld jakter unggutta seier igjen når de gjester Sparta Sarpsborg på Navestadbanen!

Før ferien var rekruttene i pole position i 4. divisjon, selv med færre kamper spilt enn de øvrige topplagene. Etter kun 2 poeng på de siste 3 kampene har det derimot forandret seg og opp til 1. plassen er det nå 6 poeng, riktignok med en kamp tilgode på ledende Kvik Halden 2. 

Mandag kveld skal rekruttene forsøke å komme seg på seierssporet igjen, motstander er nedrykkstruede Sparta Sarpsborg og stedet er Navestadbanen. FFK stiller som vanlig med en ung tropp, kun 4 spillere er mer enn 20 år. 
Karstensen, Bech Hermansen, Tomas Lopez Borgersen, Phillipe Koko, Oscar Lopez Borgersen, Anas Farah, Love Reuterswärd, Sakari Mattila og Tim Nilsen er med fra a-troppen. 

Kampen er Sakari Mattila sin første siden uhellet var ute mot Elverum 30. september i fjor. Nå er finnen klar for sine første minutter med drakt på etter å ha trent med laget i noen uker. Fortsatt har han en stund igjen med opptrening, men det er veldig gledelig å se at "Saki" nærmer seg kampform!

Kampstart på Navestadbanen er 18:30 - Vel møtt!

Annonse fra Eliteserien: