FFK - Kongsvinger 1-1 2016 Kristian Brix angriper

Målrikt i nest siste treningskamp

Seks mål og to straffer - det ble målrikt da FFK møtte Elverum søndag.

FFK styrte spillet i store perioder av 1. omgang og skapte flere gode angrep. Men det var gjestene, nesten på sin første mulighet for dagen, som scoret først. 20 minutter var spilt da de på corner hamret ballen i krysset fra kloss hold.

Kristian Brix utlignet ti minutter senere. Etter en fint FFK-angrep testet han skuddfoten, og med en retningsforandring på vei mot mål ble keeper spilt helt ut - og det sto 1-1 på Stadion. Det resultatet sto seg ut omgangen, som må sies å ha hatt klar FFK-dominans uten at det syntes på resultattavla.

Etter sidebytte var Kapidzic på full fart gjennom på et flott fremspill, og ville vært helt alene med keeper om han ikke ble lagt ikke bakken på drøyt 20 meter. Elverum slapp unna med gult kort og frispark. Da hadde Elverum ikke lenge før hatt et skudd i stolpen.

Gjestene fikk ta føringen for andre gang i kampen etter 58 minutters spill. En retur fra Masalin havnet rett i bena på en Elverum-spiller som fra kloss hold styrte inn 1-2.

Etter en dødperiode i 2.omgang våknet FFK litt - og fikk ekstra drahjelp da Flo ble lagt i bakken etter 69 minutter. Innbytter Mos N'Diaye var sikker fra krittmerket og dermed sto det 2-2.

Men igjen var FFK for gavmild ved egen 16-meter og 73 minutter var spilt da Elverum gikk opp i 3-2-ledelse.

Fem minutter senere var Kristian Brix på full fart igjennom Elverum-forsvaret, men ble revet ned inne i boksen. Dermed pekte dommeren igjen på straffemerket, og denne gang var det Dinko Trebotic som var sikker som banken - og utlignet igjen for FFK.

Tross et par store FFK-sjanser i sliuttminuttene ble det også kampens siste mål - i et oppgjør der rødbuksene hadde spillemessig mest ball og styrte i perioder spillet. Likevel er det enkle baklengsmål som nå må lukes ut i de to gjenstående ukene til seriestart mot Start 2. april.

Kampfakta

FFKs lag (4-4-2): Masalin - Kaland (Westgaard), Leko, Skagestad, Nuhu - Brix, Veteli, Karoliussen (Falk Larsen), Trebotic - Kapidzic (N'Diaye), Flo