God kamp av FFK mot Zenit

Fredag ble treningsleiren i Tyrkia avsluttet med en sterk prestasjon mot Zenit!

Førsteomgang var en positiv prestasjon med solid forsvarsspill hvor Zenit ikke skapte en eneste mulighet, samtidig så hadde spissduoen Sellin/Nilsen tre gode muligheter.
Sellin hadde den største sjansen når Anas Farah kom seg løs ved dødlinja og la flott ut til nevnte Sellin, som fra god posisjon traff dårlig på ballen og skuddet rullet utenfor lengste stolpe.

Zenit viste frem gode ferdigheter og spilte tidvis fin fotball, men kom aldri til noen gode muligheter. Alt i alt en god omgang av FFK.

I pausen gikk Viitikko og Jenssen ut, inn kom de lokale ungguttene Thomas Lopez og Karstensen.

Andre omgang startet jevnt, men etter 51 minutter tok Zenit ledelsen etter et langskudd som Karstensen stoppet, men Zenit var først på returen og satt inn 1-0.
Surt for FFK som så langt ikke hadde sluppet til ett eneste skudd på mål.
Like etterpå kom FFK til en ny stor sjanse, men keeper til Zenit reddet godt.
Etter en time var Tim Nilsen plutselig fri foran mål, men keeper kom raskt ut og vant duellen.

Etter 73 minutter satt Chaib inn 1-1 etter herlig flikk fra Tim Nilsen, men scoringen ble dessverre avblåst for offside.
Like etterpå var Tim Nilsen på farta igjen og dyttet inn 1-1 alene med keeper, flott fremspilt av Ludvig Begby.

Etter 80 minutter var Zenit på en sjelden visitt og kom til en stor sjanse på corner, men headingen gikk heldigvis like utenfor.
Det var starten på en god periode for Zenit som tok mer og mer over spillet mot slutten av kampen, antagelig var de 7 byttene til FFK med på å forstyrre rytmen til de rødhvite.

Siste spark på ballen hadde Youssef Chaib når han dro seg fri og brant et godt skudd rett over målet.

God kamp av FFK mot en sterk motstander!