Før kampen: Ranheim vs. FFK

Ny kamp og nye muligheter når FFK setter seg på flyet til Trondheim lørdag morgen. Motstander er Ranheim på EXTRA Arena!

Ranheim har som vanlig startet sesongen i godt driv. Selv om det ikke er fasit for alle sesongene, så har Ranheim nok en gang plassert seg høyt på tabellen med en sterk poengfangst de første rundene.

Etter en ujevn vinter har Ranheim virkelig fått fart på sakene fra seriestart. 4 seire og 2 uavgjort er fasit så langt, og selv om alle motstanderne til Ranheim så langt i sesongen foreløpig ligger plassert på nedre halvdel av tabellen, så tar det ingenting fra prestasjonen.
Det kan ligge an til å bli tett og jevnt denne runden, ettersom alle kampene til begge lag har endt med enten uavgjort eller ettmålsseier.

For vår del så har det vært et par tunge uker resultatmessig etter å ha kommet tapene ut av jevne oppgjør med Bodø Glimt og Ull/Kisa, og ikke minst med det forsmedelige hjemmetapet for Florø sist helg.
Før forrige kamp var mantraet å bli dyktigere på de avgjørende situasjonene i begge 16-meterne, det må sies å være minst like gjeldende før oppgjøret mot Ranheim. 

Treningsuken til Andrea Lobertos mannskap har vært god, men også gitt noe rusk i maskineriet. 
Det har vært noe sykdom på enkelte spillere, og på slutten av uka måtte Edvard Skagestad kaste inn håndkledet med en overbelastning i låret. Håvard Åsheim har fått en vond hofte, og må også stå over denne kampen. Begge spillerne håper man er klare på tirsdag mot Jerv.
Rino Falk Larsen skal opereres for sitt ødelagte korsbånd om noen uker, første prognose på han er at han kan delta for fullt i januar.
Magne Simonsen er status quo, mens Anas Farah ventes tilbake i full trening i slutten av mai.
Forøvrig er alle mann klare og på vei til Trondheim lørdag morgen.

Vi ønsker gutta lykke til og håper de tar med seg en god prestasjon hjem til Fredrikstad!
Kampstart er kokka 18:00 i morgen, lørdag.

Annonse fra Eliteserien: