Før kampen: Florø vs. FFK

Sommerpausen er definitivt over og søndag starter serien opp med bortekamp mot Florø.

Florø er en askeladd i årets OBOS-liga, og debutsesongen på nivå 2 har bare blitt bedre og bedre. 

Florø har like mange tap som FFK (6), men med 5 seire er laget plassert på en fin 8. plass med 19 poeng. Hele 12 av de 19 poengene kom i vårsesongens siste 5 kamper, en vårsesong som ble avsluttet med en kruttsterk 2-0 seier borte mot serietoer Ranheim. 

På hjemmebane har de plukket 9 poeng etter 2 seire, 3 uavgjort og 2 tap. 

For vår del var det også en opptur inn mot sommeren. 8 poeng på de 4 siste er godkjent, og nå gjelder det å fortsette på den linja og bygge utover høsten. Forrige bortekamp var 1-1 mot Åsane. 

Troppen har blitt tynnere i sommer, og det er noe rusk i maskineriet til enkelte spillere. Falk Larsen og Simonsen er som kjent ute i lang tid, mens Joel Armstrong har litt småtrøbbel med et lår og Edvard Skagestad fikk en strekkskade i uka som gikk som holder han ute i 3-4 uker. Mislav Leko fikk sesongens 3. gule kort mot Tromsdalen og er hjemme i Fredrikstad denne helga. 

Da blir troppen som følger: Jon Masalin, Håvar Jenssen, Filip Westgaard, Shola Akinyemi, Jarrko Lahdenmäki, Henrik Bredeli, Razak Nuhu, Joona Veteli, David Strandin, Ludvig Begby, Patrik Karoliussen, Håvard Åsheim, Ulrik Flo, Anas Farah, Thomas Rekdal og Sanel Kapidzic. 

Kampstart er 18:00 - Vi gleder oss til kamp!

 

Annonse fra Eliteserien: