Flott FFK-lørdag!

Både rekruttlaget og G14 var i aksjon lørdag ettermiddag, det ble to nye seire for fremtidshåpene.

Møtte opprykkskandidat
FFK2 har en klar målsetning i 2019 om å komme seg opp et nivå. Laget var nærme i 2018 etter en god sesong, men måtte til slutt se at S08 sine rekrutter tok øverste plass på tabellen.
Forrige helg ble et av de antatte opprykkslagene slått når Selbak ble beseiret med 3-2, denne helgen skulle det unge rekruttlaget måle krefter med en annen opprykkskandidat når Råde kom på besøk.

FFK stilte med et særdeles ungt lag, kun førsteårs senioren Phillipe Koko var over juniioralder på banen for hjemmelaget.
Råde tok ledelsen før pause i en omgang som FFK førte, men ikke klarte å utnytte sjansene.
I andre omgang først Micael Lervik 1-1 før Alexander Zoulakis sikret seier med sin 2-1 scoring på overtid.

En god prestasjon og en flott seier for juniorgutta som nesten har glemt hvordan man taper fotballkamper de siste 9 månedene.

Storseier til G14
FFK sitt nystartede G14-lag var også i aksjon lørdag ettermiddag. På besøk var Strømsgodset sine 14-åringer, men det skulle vise seg å ikke bli den tøffe kampen man hadde ventet seg.

FFK sine unggutter ga seg ikke før det stod 10-0(!) på resultattavla. Alltid artig å vinne kamper, men laget hadde nok ønsket seg en noe større utfordring. Uansett en solid prestasjon fra unggutta som snart skal igang med seriespillet.