Endringer i administrasjonen

Etter nesten fire år i FFK melder markedsansvarlig Svend Anders Karlsen-Moum overgang til kommunikasjon- og reklamebyrået The Pitch.

Både FFK og kommunikasjonsfaget står Karlsen-Moums hjerte nær, og etter en totalvurdering over de siste ukene tok han sist uke avgjørelsen om å bytte beite. Svend Anders skal jobbe for FFK frem til midten av august, og har plenty av oppgaver å ta seg av gjennom de neste månedene.

- Jeg ønsker FFK alt godt, og kommer fortsatt til å heie med alt jeg har på guttane. Jeg setter stor pris på alle jeg har fått lære å kjenne gjennom tiden min i FFK, både kollegaer, frivillige, samarbeidspartnere og supportere. Det er mange som vil FFK vel og jeg håper virkelig klubben får en sportslig opptur om ikke lenge, sier Svend Anders. 

Han kommer til å jobbe ut august før 'klubbyttet' skjer.  

33-åringen har i FFK jobbet med både bedrift- og privatmarkedet, samt hatt ansvar for klubbens egne medier og mer. Før han begynte i FFK, jobbet han som medierådgiver i Oslo, og det er muligheten til å igjen jobbe i byråbransjen som lokker ham bort fra FFK. 

I The Pitch vil Svend Anders få en sentral rolle som rådgiver og prosjektleder med ansvar for utvikling av kundeporteføljen og videreutvikling av sentrale satsningsområder. 

- Det blir nye utfordringer i et spennende selskap jeg har blitt veldig imponert av. I kombinasjon med en litt mer tilpasset hverdag med to små barn hjemme, var det en mulighet jeg ikke kunne si nei til, avslutter Svend Anders. 

- Vi skulle gjerne beholdt Svend Anders i våre rekker, samtidig er nærmere 4 år i en fotballadministrasjon er en respektabel tid. Vi har også god forståelse for prioriteringen av familie, selv om det er veldig gøy å jobbe i fotballen så er det ikke alltid de korteste dagene eller mest familievennlige arbeidstidene, sier daglig leder Joacim Heier.

- Vi takker Svend Anders for en god innsats hos oss både som frivillig, innleid og til slutt fast ansatt i flere år, og ønsker han alt godt i ny jobb etter sommeren, legger Heier til.

Annonse fra Obos-ligaen: