Andrea Loberto presentert som ny hovedtrener i FFK

Årets første seier mot Ull/Kisa

Tre mål og årets første seier var fasit etter lørdagens treningskamp borte mot Ull/Kisa.

Etter 23 mann i aksjon i test-kampen mot Skeid to uker tilbake, hadde trenerteamet strammet til grepet mer rundt startoppstillingen på Jessheim denne helgen.

Mislav Leko og Jarkko Lahdenmaki fikk også sine debuter etter å ha signert kontrakter denne uken, mens den aller ferskeste signeringen, Dinko Trebotic, ikke var med i denne kampen. FFK testet seg i 3-5-2, med Lahdenmaki, Leko og Skagestad som trioen bak.

OBS! Tirsdag går fristen for sesongkortfornyelse ut - forny nå på nett eller kom innom vårt sesongkortarrangement på Stadion mandag 15-17!

Det var Ull/Kisa som tok ledelsen på straffespark i 1.omgang etter en hands fra en FFK-spiller. Men FFK utlignet med en perlescoring fra Joona Veteli på tampen av en ikke alt for spennende 1.omgang.

Etter sidebytte gjorde FFK fire bytter, og innbytter Mostapha N'Diaye markerte seg ved å sende FFK foran etter bare fem minutter av 2.omgang. Deretter var det Ull/Kisa som utnyttet en personlig feil i FFK-forsvaret. Men Andreas Aalbu sendte FFK foran igjen og 3-2 til FFK ble sluttresultatet.