Årets første rekruttkamp

Mandag kveld er det ny kamp på Stadion og det er et rent rekruttoppgjør mellom FFK og Kvik Halden.

Tøffere å rykke opp
Rekruttene hadde en sterk sesong i fjor og etter en 13 kamper lang seiersrekke gjennom sommeren og høsten var de helt i ryggen på 1. plassen, men til slutt måtte det unge laget se at Sarpsborg 08 sine rekrutter tok opprykket. 

I 2019 er det blitt enda vanskeligere å stige i divisjonssystemet. På Forbundstinget i mars ble det vedtatt å redusere antall avdelinger i 4. divisjon for å minske nedrykksprosenten i 3. divisjon. Derfor skal Østfold og Vestfold fra og med 2019 dele på den ene opprykksplassen, det betyr kvalifisering mellom vinnerne etter at seriespillet er over.

Det ligger an til en spennende avdeling hvor Sprint/Jeløy, Råde, Østsiden, Selbak, Sparta mm. alle har mulighet til å melde seg på i toppen. 

8 mann fra a-troppen
Motstander mandag kveld er Kvik Halden sine rekrutter. De rykket opp fra 5. divisjon i fjor med klar margin. A-troppen til Kvik Halden består av hele 25 spillere, noe som legger grunnlag for en sterk rekruttropp i årets 4. divisjon. 

For vår egen del er noen spillere ute med skade i a-troppen, men det er allikevel 8 mann som er sammen med juniorlaget utgjør dagens rekrutt-tropp. 
Aleksander Karstensen, Noah Bech Hermansen, Tomas Lopez Borgersen, Leonard Getz, Phillipe Koko, Thomas Drage, Nicolay Solberg og Tim Nilsen er klare for kveldens kamp. 

Sakari Mattila, Eirik Mæland, Leo Olsen og Oscar Lopez Borgersen er de siste spillerne i troppen som ikke startet gårdagens serieåpning i 2. divisjon, men de er ikke tilgjengelige pga. skader.

Kampen går på Fredrikstad Stadion med kampstart 20:00 - Vel møtt!

Annonse fra Obos-ligaen: