Andreas Hagen klar for FFK!

Andreas Hagen har vært en viktig brikke for Jerv FK i OBOS-ligaen i mange sesonger, nå er den rutinerte midtbanespilleren klar for FFK.

Andreas Hagen har lang fartstid i Norsk fotball, men har også en periode i Dansk toppfotball, nå er den sympatiske midtbanedirigenten klar for minimum to år i FFK-drakta.

Spilte Superligaen med Viborg
Andreas er opprinnelig fra Oslo og Skeid, han debuterte på dagens OBOS-nivå allerede som tenåring med oksene fra Nordre Åsen.
Etter det har det blitt mange sesonger i Jerv, avbrutt av to sesonger i Danske Viborg på Danmrks øverste nivå.
De siste sesongene har Andreas vært en sentral spiller for Jerv i OBOS-ligaen, men kommer nå til FFK.

- Jeg gleder meg veldig til å spille for Fredrikstad. Det er et veldig profesjonelt opplegg med en fantastisk entusiasme rundt klubben som jeg ønsker å være en del av. Så håper jeg selvfølgelig at vi klarer et opprykk til OBOS-ligaen.
Med familieforøkelse på gang i mars passer det også fint å komme seg nærmere familien. Forteller Andreas.

Midtbanedirigent
Andreas er en teknisk god spiller med stor spillforståelse og mange offensive gener. 
Ved siden av fotballen er han også utdannet B-lisens trener, og de siste årene har han vært trener for Jerv sitt G19-lag.

- Andreas gir oss masse rutine, lederegenskaper og er en taktisk godt skolert spiller. Vi er veldig fornøyd med denne signeringen og gleder oss masse over at Andreas velger å komme til oss. Sier Joacim Heier

Klar i januar
Andreas har Amerikansk kone og skal nå over Atlanteren på ferie noen uker før han er klar når FFK starter opp treningene i januar.
Per-Mathias er også strålende fornøyd med siste tilskudd på FFK-troppen til 2018.

- I Hagen har vi fått en meget rutinert midtbanespiller. Han har gode lederegenskaper og er taktisk god. God fysikk kombinert med offensiv ferdigheter gjør at han komplimenterer kompetansen i troppen. Forteller Høgmo.

Vi ønsker Andreas velkommen til Fredrikstad og gleder oss til å se han i Fredrikstad drakt i 2019!

Annonse fra Obos-ligaen: