Stygt hjemmetap for G16

En drøy omgang med kun ti spillere ble for tungt for guttelaget mot Lyn sist lørdag.

FFK tok ledelsen 1-0 etter at Eivind Luktvasslimo satt corneren rett i mål. Men så ble det blytungt for FFK. Lyn utlikner etter en dødball. Deretter får Herman Tveit-Reffsgård gult kort for å komme for sent inn i en takling. Rett før pause får samme mann et nytt gult kort. Denne gang for munnbruk. Dermed rødt kort.

Våre gutter starter 2. omgang bra og har bra tak på Lyn, selv med ti mann. Men så kommer et nytt baklengsmål på dødball og ytterligere tre bakover etter personlige feil. Dermed ender kampen hele 1-5 til Lyn.

- Vi blir straffet hardt av dommeren i denne kampen. Det røde kortet ødelegger for oss. Lyn kommer best i gang. Men jeg føler at vi kontrollerer bra, bortsett fra enkelte personlige feil og mål på dødball som irriterer meg, forteller trener Sindre Rekdal.

Allerede onsdag er det ny kamp igjen. Da er det NM-kamp borte mot Asker. Våre gutter håper på revansje her, etter å ha tapt 0-1 mot Asker i serien tidligere i år.