G16 avsluttet med uavgjort

Det var laber stemning etter kampen i serieavslutningen mot Oppsal. Kampen endte 3-3 og G16 falt noen plasser på tabellen.

Trener Magnus Pettersen forstår at gutta er skuffet over resultatet, men:

- Når de får summet seg så skal de være meget godt fornøyd med årets prestasjoner. Det har vært en jevn stigning i prestasjoner og høstsesongen har vært glimrende, understreker Pettersen.

FFKs guttelag er ubeseiret på de siste ni kampene og har kun ett tap på de siste 14 (!) kampene.

Kampen i går bar lenge preg av to godt organiserte lag, der det ble skapt få målsjanser. Men i 2. omgang tok begge lag større sjanser for å vinne. Det står 1-1 til pause etter at Oppsal tok ledelsen.

- Etter vi går opp til 3-1 bør vi klare å ro inn seieren, men gutta er fortsatt unge og har mye å lære på taktiske valg. Da er slike kamper viktige, der de ser hvilke konsekvenser det får, påpeker Pettersen.

Alle FFKs tre mål ble scoret av Leonit Seferaj. Nok en gang måtte våre gutter stille med en utespiller i mål på grunn av skade på keeper Nicklas Lagesen.

FFK endte på femteplass i Interkrets, kun fem poeng bak serievinner Vålerenga.

Det neste som nå skjer for guttelaget er kvalifisering for Interkrets 2018. Der møter vi Sprint-Jeløy, Sarpsborg 08 og sannsynligvis Drøbak-Frogn (som vinner av KM). Kampene spilles i november.

Nå blir alle våre 2001-spillere flyttet opp i juniorstallen, mens våre 2002-gutter forbereder seg på å ta i mot gutter født i 2003.

Disse spilte mot Oppsal:

Sebastian Jensen

Mikael Engsmyhr
Oscar Jansson
Oscar Øren (kaptein)
Magnus K. Johansen

David Buhinja
Oliver B. Askland
Daniel Willadsen
Sondre Håland
Fredrik B. Hansen

Leonit Seferaj (3 mål)

Også benyttet: Noahn B. Hermansen, Ariya Agrio og Noah R. Olsen.

Annonse fra Eliteserien: