Sommerleir - Ferie for alle

24 - 28 juni, Solhaug Feriesenter, GRATIS påmelding! Brobygger'n arrangerer Sommerleir i samarbeid med FFK Samfunn.

Annonse:

Sommerleir - Ferie for alle

Brobygger’n Fritid er etablert på Lisleby, og arbeider spesielt for at barn og unge i denne delen av Fredrikstad skal få gode opplevelser. Brobygger’n arrangerer ulike aktiviteter i skoleferiene. De arrangerer leksehjelp, kvelder der ungdom kan lage sin egen kunst, nettverksgrupper og mye mer. I sommer skal Brobygger’n gjennomføre ulike ferieaktiviteter hver uke, og det kan forventes mellom 2000 og 2200 deltakere. Alle aktiviteter er gratis for alle.

Brobygger’n har gjennomført sommerleir på Solhaug Feriesenter i ca. 10 år. Målsetningen er å skape en ferieuke der ungdommer med ulik bakgrunn kan få en god ferieopplevelse. De spiser god mat, bader, har ulike aktiviteter og får nye bekjentskaper.

GRATIS påmelding!

Årets sommerleir går av stabelen 24.-28. juni. Fredrikstad Fotballklubb gjennom FFK Samfunn, er stolte av å samarbeide med Brobygger'n Fritid og støtte det fantastiske arbeidet de gjør i lokalsamfunnet vårt. FFK stiller opp, og arrangerer 3 dagers fotballcamp for deltakerne på sommerleiren. Dette samarbeidet gir oss sjansen til å nå ut til enda flere ungdommer som trenger denne typen tilbud i sommerferien.

Den siste kvelden på sommerleiren, inviterer vi også ungdommenes familier til Solhaug for å delta på vår store grillfest. Årets underholder på grillfesten er Sindre Dybvikstrand.

For spørsmål og påmelding kontakt:

Nils Malcom
Frivillig leder Brobygger'n
E-post: [email protected]
Mob: 95779006

Netan Sansara
FFK Samfunn
Mail: [email protected]
Mob: 47769643

De som får plass, vil bli kontaktet 13.juni.

 

Annonse fra Eliteserien: