FFK Samfunn 'Sommerjobbmesse'

FFK samfunn og NAV Fredrikstad arrangerer messe for jobbsøkende.

Annonse:

Onsdag 17. april arrangerer NAV Fredrikstad og FFK samfunn åpen sommerjobbmesse for ungdom (16-29 år) på Fredrikstad stadion.

Arrangementet er for alle ungdommer i Fredrikstad som ønsker sommerjobb. De trenger ikke å være registrert hos NAV. Sommerjobbmessa er åpen mellom 14 og 16.30 slik at alle kan være med etter skoletid. Arbeidsgiverne er til stede i hele tidsperioden slik at ungdommene kan velge selv når det passer å komme.

Sommerjobbmessa er en god mulighet for arbeidsgivere, uansett bransje, til å møte ungdommer som er på jakt etter sommerjobb. Arrangementet foregår i restauranten på Fredrikstad stadion, og arbeidsgiverne vil få hver sin stand slik at ungdommene lett kan komme i kontakt med dem.

- Dette er en jobbmesse for den arbeidsgiveren som har behov for lite eller mye arbeidskraft gjennom sommeren, i ulike stillingsprosenter, ulike kompetansebehov – rett og slett en sommerjobbmesse for arbeidsgivere som vil gi en ungdom sin første sommerjobb, opplyser Björn Bergman i NAV.

- Vi ser at ungdommer som kommer tidlig i jobb, om det er sommerjobb eller deltid ved siden av skole, har bedre forutsetninger til å klare seg selv senere i livet, og det gir verdifull erfaring som kommer godt med i senere jobber, melder FFK og NAV. 

NAV og FFK Samfunn samarbeider med felles mål om å inkludere de som står utenfor. I et lokalsamfunn med større andel arbeidsledighet og utenforskap enn landsgjennomsnittet er dette arrangementet ekstra viktig som et ledd å bidra til ungdoms første møte og erfaring med arbeidslivet.

Har du som arbeidsgiver behov for å ansette, eller har mulighet til å ansette én til i sommerjobb; ta kontakt med NAV på disse maildressene: [email protected] [email protected] eller FFK Samfunn på; [email protected] 

 

Annonse fra Eliteserien: