Zoulakis til Kvik Halden

Alexander Zoulakis melder overgang til Kvik Halden og er klar for haldenserne fra nyttår.

7 år i FFK
Alexander Zoulakis kom fra Lisleby til FFK i 2015 og gikk deretter gradene opp til a-laget i 2020. Fjoråret hadde sine høydepunkter for midtbanespilleren, som bl.a. scoret borte mot nettopp Kvik Halden, og var på banen i totalt 12 av 19 seriekamper i opprykkssesongen. 

I 2021 ble det ingen kamper i OBOS-ligaen for Zoulakis, men en halv sesong på lån i Levanger ga 8 kamper i Postnord-ligaen. Nå er tiden inne for mer førstelagsfotball og dermed går ferden videre til festningsbyen.  

- Vemodig å forlate klubben etter 7 sesonger. Er i en fase hvor jeg trenger å spille førstelagsfotball og da tror jeg Kvik er et bra sted for meg. Vil takke alle i klubben gjennom tiden jeg har vært her. Ser frem til å følge med videre, jeg vil alltid være en Fredrikstad-gutt og supporter. Ses på Stadion! Avslutter Zoulakis.

Følger etter Karstensen
Zoulakis har vist seg frem i FFK med sin aggressive spillestil, gode venstrefot og blikk for spillet, nå er det Halden stadion som skal få nyte godt av Lisleby-gutten sine egenskaper. Haldenserne har ansatt Jørgen la Cour Strand som ny hovedtrener og har tidligere i desember sikret seg Aleksander Karstensen som ny keeper. Joacim Heier gleder seg til å følge Zoulakis sin utvikling fremover. 

- Alexander havnet i en vanskelig mellomposisjon hvor han ikke fikk spilletid på a-laget, og samtidig ikke får nok utfordringer på rekruttlaget. Han blir 22 år på nyåret og spilletid på et a-lag er det viktigste for hans utvikling nå. Kvik Halden blir et godt miljø for han og det blir veldig spennende å følge utvikling hans fremover. Forteller Joacim Heier. 

Zoulakis endte på 13 kamper og 1 scoring for a-laget til FFK i denne omgang. Han har skrevet under en avtale ut 2023 med Kvik Halden. 

Vi takker Alexander for innsatsen i FFK og ønsker han masse lykke til i Halden!

Annonse fra Eliteserien: