Zoulakis med ny avtale

Alexander Zoulakis (20) har hatt en god debut-sesong på FFK sitt a-lag, nå er Lisleby-gutten klar for flere år i FFK!

Gått gradene
Alexander Zoulakis kom fra Lisleby og inn i FFK sin Utviklingsavdeling i 2015. Derfra har han tatt mange gode steg og i 2020 ble han løftet opp i a-troppen. Midtbanespilleren med den presise venstrefoten har vært på banen i 9 av 15 seriekamper hittil i år og bidratt med 4 målpoeng, hvorav det ene var det viktige åpningsmålet i storseieren over Kvik Halden i august. 

Nå er unggutten klar for minst to nye år i FFK og gleder seg til å ta fatt på arbeidet.

- Jeg er veldig glad for muligheten til å være her i minst to år til, har veldig lyst til å utvikle meg til å bli en viktig spiller for klubben i mitt hjerte. Forteller Zoulakis. 

Avtale ut 2022
Zoulakis har signert en avtale som strekker seg ut 2022 og dermed faller enda en brikke på plass i FFK sin 2021-tropp. Fra før er 16 a-lagsspillere allerede på kontrakt for kommende sesong. Joacim Heier er strålende fornøyd med å ha med Zoulakis videre i FFK. 

- Alexander har tatt store steg både som spiller og person det siste året, vi har veldig troa på at han kan fortsette utviklingen sin og bli en viktig bidragsyter i årene som kommer. Forteller Joacim Heier.

 

Annonse fra Eliteserien: