Zoulakis kommer hjem

Alexander Zoulakis (21) har vært på lån i Levanger siden mai, nå kommer midtbanespilleren hjem for å spille høstsesongen i FFK.

3 måneder i Levanger
Zoulakis ble lånt ut til Levanger i mai og har fått rikelig med kamptrening i Postnord-ligaen. Nå kommer midtbanespilleren hjem til Fredrikstad og er på plass på FFK-trening torsdag. 

- Oppholdet i Levanger har vært positivt for meg. Jeg har fått spilletid på et godt nivå, akkurat som jeg ønsket. Har vokst som spiller og person. Nå kommer jeg tilbake for å fortsette å følge lagets utvikling, og ta enda nye steg med denne erfaringen. Gleder meg til høstsesongen, med oppstart i 3 divisjon og jakten etter gode prestasjoner i OBOS ligaen! Sier Zoulakis. 

God mulighet for unge spillere
Zoulakis ble lånt ut utenom overgangsvinduet, og kommer hjem utenom vinduet. Sportslig leder Joacim Heier er godt fornøyd med den nasjonale utlånsordningen og ser frem til å få tilbake Alexander med nyvunnet erfaring. 

- Alexander har fått spilt mange gode Postnord-kamper og fått bodd litt på egenhånd en periode. Han har helt sikkert høstet noen nyttige erfaringer både som fotballspiller og person. Nå ønsket Alexander å komme hjem og da gleder vi oss over å ha han tilbake i troppen vår for en hektisk høstsesong med tett kampprogram både i OBOS-ligaen og Norsk Tipping Ligaen. Vi må også passe på å takke Levanger for et godt samarbeid. Forteller Heier. 

Om papirarbeidet går veien er Zoulakis spilleklar og aktuell for troppen som møter Moss i 2. runde av NM på Melløs søndag. 

Annonse fra Eliteserien: