Zoulakis går på lån

Alexander Zoulakis har vist seg frem ved flere anledninger i FFK de siste årene, nå går Lisleby-gutten på lån til Levanger i Postnord-ligaen for å ta ytterligere steg.

Nasjonal utlånsordning
Alexander Zoulakis tok steget opp på A-laget i 2020 og var på banen i 12 av 19 seriekamper for FFK i opprykksåret. Midtbanespilleren med den presise venstrefoten noterte seg også for en scoring, og den var av det viktige slaget borte mot Kvik Halden i 6. serierunde. 

I en hard konkurransesituasjon og ingen rekruttfotball har klubben og spilleren landet på at et utlån er riktig for å nå nye trinn i utviklingsstigen til Zoulakis. Utlånet gjøres gjennom "Nasjonal utlånsordning", som i korte trekk er designet for norske spillere mellom 18 og 22 år i Eliteserien og OBOS-ligaen som trenger spilletid. Spillere kan lånes ut utenfor overgangsvindu og hentes tilbake på kort varsel ved behov. 

Levanger og Postnord-ligaen
Zoulakis tar tirsdag turen til Trøndelag og Levanger. Klubben som trenes av den tidligere stopperkjempen Per Verner Rønning blir en god arena for Zoulakis som får muligheten til å tilrive seg masse spilletid i en tøff og jevn Postnord-liga i 2021. Joacim Heier ser på løsningen som nær optimal for utviklingen til Zoulakis. 

- Alexander er en spiller vi har tro på kan bli en meget god spiller for FFK i fremtiden, da må vi også investere i han slik situasjonen er nå med tett kampprogram på a-laget og uten rekruttfotball. Dette gjør vi for Alexander sin utvikling, hadde vi kun tenkt kortsiktig på laget, så hadde vi valgt å ha han her. I Levanger må han ut av komforten hjemme og klare seg på egenhånd. Han får en god treningshverdag og mulighet for mye spill i Postnord-ligaen som starter i juni. Skulle vi behøve det, eller situasjonen til Alexander i Levanger tilsi det, så kan vi hente han tilbake, men det optimale er at han er i Levanger i 2021 og kommer tilbake klar for å ta en plass i laget i 2022. Forteller Joacim Heier. 

Vi ønsker Alexander masse lykke til - Vi følger med!!

Annonse fra Eliteserien: