Viking borte

For tredje gang på de fire første rundene møter vi et av ligaens sterkeste lag, neste utfordring er Viking på bortebane!

4. plass i fjor

I 2022 ledet Viking Eliteserien etter 10 seriekamper, i 2023 ledet dem etter 20 seriekamper. I Stavanger jobbes det godt på de fleste områder av klubben, kanskje 2024 er året hvor Viking tar steget opp på medaljeplass i Eliteserien igjen. 

Etter det overraskende nedrykket i 2017, en stor omstilling og opprykk igjen i 2018, har Viking vært et lag å regne med i toppen av Norsk fotball. 5-6-3-11-4 er plasseringene til de mørkeblå, siden turen nedom OBOS-ligaen. 

Seriestarten har vært godkjent for søndagens hjemmelag. Oppskriftsmessig start med seier hjemme mot S08, knepent tap med 0-1 borte mot Bodø/Glimt og sist ble det uavgjort hjemme mot Brann. 

Ny tøff utfordring

FFK sitt comeback i Eliteserien har vært av det tøffe slaget, og fortsetter søndag med nok en solid utfordring. Bodø/Glimt, Brann og nå Viking. 1., 2. og 4. plass i 2023, alle innenfor 3 uker. 

Det er ikke lenge siden FFK besøkte Stavanger sist. 3. mars møttes lagene på samme arena i oppkjøringen til årets seriestart, den gangen endte oppgjøret med 1-1 etter at Oscar Aga utlignet i 2. omgang. 

Det er en nesten skadefri FFK-tropp som reiser vestover lørdag ettermiddag, kun Joannes Bjartalid er utilgjengelig grunnet skade. 

Kampstart på SR Bank Arena søndag ettermiddag er klokka 17:00! Har du ikke tatt turen til Stavanger, så kan kampen enten sees på TV2 Play, høres på Fredriksstad Blad radio eller kanskje aller best, følges sammen med andre supportere på Saints Bar! 

Ny kamp torsdag

Torsdag spiller FFK igjen. Denne gangen er det NM som gjelder, og destinasjonen er Tønsberg, hvor Eik Tønsberg er verter for duellen om avansement til 3. runde i cupen. 

Kjøp billett til Eik Tønsberg - FFK HER!

Etter det skal det igjen spilles Eliteseriefotball på Fredrikstad Stadion. Sandefjord Fotball kommer til plankebyen søndag 28. april. 

Kjøp billetter til FFK - Sandefjord HER!

Det er heller ikke lenge til fotballens nasjonaldag, 16. mai. Da kommer Strømsgodset til Fredrikstad. 

Kjøp billett til FFK - Strømsgodset HER!

Annonse fra Eliteserien: