FFK - Kongsvinger 1-1 2016 Tilskuere på tribune

Venter på beskjed angående tilskuere

Det er mange, inkludert oss selv, som er spente på hvordan det blir med tilskuere i årets sesong. Slik er situasjonen pr idag!

2750 på Brøndby-kamp
Eliteserien har nå spilt to serierunder og har i begge disse rundene hatt 200 tilskuere inne på arenaene. Mange har ment mye om hvorfor det kun kan være 200 personer inne på store arenaer med titusener av sitteplasser, samtidig som kjøpesentre, badestrender, restauranter mm. ikke har begrensinger på antall, så lenge alle kan holde 1 meters avstand. 
I Danmark var det i helgen 2 750 tilskuere tilstede på Brøndby Stadion for å se storkampen mellom Brøndby og FC København, fortsatt med meget god avstand mellom alle tilskuere. 

- Det er svært vanskelig å se noen form for logikk i at det kan være ubegrenset antall mennesker på f.eks. et serveringssted så lenge alle har en sitteplass og kan holde 1 meters avstand, mens det på store idrettsarenaer med 10, 15 eller 20.000 sitteplasser kun kan være 200 personer. Hadde tribunedelene på Fredrikstad Stadion blitt definert som et serveringssted, så kunne man med de samme reglene som restauranter hatt minst 3-4000 mennesker på kamp. Sier Joacim Heier.

Ingen avklaring på Postnord-Ligaen
Fredag 3. juli starter OBOS-ligaen og lørdag 11. juli starter Postnord-Ligaen, men her har ikke NFF tatt en avgjørelse enda om det vil bli tillatt med tilskuere. Dersom det blir tillatt så vil også FFK lage en fordelingsnøkkel på lignende vis som Eliteserieklubbene har gjort, for så å trekke hvem som kan få komme på kamp. 

- Det er helt uforståelig dersom NFF skal nekte ligaene under Eliteserien å ha tilskuere, så det tror vi løser seg. Å ha 200 deltagere på et arrangement er tross alt noe alle kan ha i Norge nå, så det blir veldig rart hvis vårt eget forbund skal stoppe oss på det. Det er fortsatt nesten 4 uker til første hjemmekamp for vår del, så vi både håper og tror at det ikke bare blir mulighet for 200, men også 500 tilskuere. Så kommer den fordelingen vi må gjøre aldri til å bli helt rettferdig for alle, men vi skal forsøke å gjøre det så bra vi kan. VI kommer tilbake med informasjon på det nærmere første hjemmekamp. Avslutter Heier.

Henting av sesongkort
De aller fleste sesongkortholdere i FFK har kortene sine i FFK Appen, men til dere som har bestilt i plast så er det nå mulig å komme innom Stadion for å hente det. Kom mellom 08:00 og 16:00 på hverdager! 

Annonse fra Obos-ligaen: