Facebook News Feed Post

Vårens vakreste eventyr

Onsdag kveld gjester FFK Seiersten stadion, der venter hjemmelaget Drøbak/Frogn i første runde av årets Norgesmesterskap.

Kjemper med Råde

I år som i fjor er det hardt satsende Råde som er Drøbak/Frogn sin store konkurrent i kampen om opprykk fra 4. divisjon i Østfold. I 2023 var igjen Råde best i Østfold og vant avdelingen 10 poeng foran Drøbak/Frogn, dessverre for både Råde og Drøbak/Frogn snublet avdelingsvinnerne i kvalifiseringen mot Flint og dermed er Råde fortsatt laget alle vil slå på nivå 5 her i distriktet. 

Drøbak/Frogn startet sesongen i Askim denne helgen og tok en oppskriftsmessig seier, selv om oppgjøret kanskje var jevnere enn laget fra badebyen skulle ønske. Først etter 80 minutter satt gjestene inn 2-1 målet og kunne med det ta med alle poengene hjem til Drøbak. 

Ungt lag

Drøbak/Frogn har et relativt ungt lag med lite erfaring fra toppfotballen. Kaptein Mikkel Aarstrand har kamper for Moss i Postnord-ligaen på samvittigheten, og Magnus Hart har kamper for både FFK sine rekrutter og ikke minst en håndfull kamper for Sarpsborg 08 i Eliteserien, samt en sesong i Kvik Halden. 

Vår egen assistenttrener, Marijo Jovic, var både sportslig leder og hovedtrener for Drøbak/Frogn frem til sommeren i fjor, og bor fortsatt en langpasning unna Seiersten stadion. 

Det er begrenset med parkeringsplasser på Seiersten Stadion, så vi anbefaler å ta bussen sammen med Plankehaugen. Meld deg på her! 

Først cup, så derby

Eliteserie-sesongen er i gang og den tøffe serieåpningen fortsetter allerede lørdag, da med storkampen Fredrikstad mot Sarpsborg, "alle lokaloppgjørs mor" som Arne Scheie kalte det. Sarpsborg 08 er tippet høyt på tabellen i år, og har uttalte ambisjoner om å være med i medaljekampen, en tøff nøtt for et nyopprykket lag. Lørdag smeller det! 

Kampen mot Sarpsborg er for lengst utsolgt, men følg med, plutselig kan det bli lagt ut noen billetter for salg grunnet ubenyttede avsatte billetter. Kampene du helt sikkert kan sikre deg billett til er Sandefjord og Strømsgodset, salget til dem er nå åpnet.

Kjøp billetter HER!

Annonse fra Eliteserien: