Under Dirscher sine vinger

Håvar Jenssen og Ole Langbråten utgjør keeperduo for FFK i 2022, torsdag var hanskene på igjen etter ferien.

Keepere fra egne rekker
Siden 2017 har Håvar Jenssen voktet FFK-buret, nesten uten å stå over en kamp. Mossingen kom til FFK som 15-åring i 2012 nærmer seg 200 kamper for klubben, i 2022 har han fått en ny makker på a-laget i 18 år gamle Ole Langbråten. 

Ole Langbråten fortsetter en liten tradisjon med keepere som kommer opp på a-laget til FFK fra egne rekker. Håvar Jenssen var selv en som gikk gjennom utviklingsavdelingen og opp på a-laget, før det gikk Aleksander Karstensen samme vei. 

Unge keepere får prøve seg
Keepertrener Samuel Dirscher har ansvaret for både seniorkeeperne og de yngre keeperne i FFK, og er veldig fornøyd med at nok en ung keeper i Ole Langbråten har utviklet seg opp på a-laget til klubben. Flere unge keepere er gjennom året med på a-lagstreninger for inspirasjon og læring. På dagens økt var det Isak Gurung (f. 2006) "sin tur".

- Jeg ønsker å få maksimalt ut av det gode keepermiljøet i FFK. Derfor er jeg fast bestemt på at som nå, når A-laget trenger en keeper på trening, at vi ikke skal låne inn en kortsiktig løsning utenfra, men i stedet la en av de yngre i klubben få muligheten til å ta til seg seg både læring og erfaringer fra et høyt nivå. Vi har en klar ambisjon om å utvikle våre egne keepere opp til a-troppen, det gir et tydelig signal at vi har troa på våre egne. Forteller Samuel Dirscher. 

KJØP SESONGKORT FOR 2022! 

Annonse fra Obos-ligaen: