Troppen mot Moss

Søndag klokka 17:00 sparkes oppgjøret mellom FFK og Moss igang, her er troppen som skal kjempe for å beholde poengene i plankebyen!

Moss har hatt en fin høstsesong så langt med flere sterke resultater, men gikk på et uventet nederlag hjemme mot Byåsen forrige helg. De gule og svarte har helt sikkert planer om å rette opp inntrykket med en bedre prestasjon på Fredrikstad Stadion denne helgen.
Guttane i røde shortser ønsker på sin side å fortsette hjemmeformen, noe som betyr at det ligger an til et spennende og artig lokaloppgjør søndag ettermiddag!

Philip Aukland har karantene, mens Eirik Mæland, Love Reuterswärd, Ludvig Begby og Sakari Mattila er ute med skader.
Stian Stray Molde er tilbake i FFK-troppen etter to helger på tribunen pga. karantene og Joona Veteli er tilbake etter å ha stått over 3 kamper grunnet skade.
Trenerteamet har plukket ut følgende 18 spillere til årets 23. serierunde:

Håvar Jenssen, Aleksander Karstensen, Håvard Åsheim, Tomas Lopez Borgersen, Mads Nielsen, Stian Stray Molde, Atli Barkarson, Joona Veteli, Nicolay Solberg, Marius Hagen, Andreas Hagen, Oscar Lopez Borgersen, Phillipe Koko, Thomas Drage, Maikel Nieves, Tim Nilsen, Riki Alba og Henrik Kjelsrud Johansen. 

Bli med på kamp!
Det selges bra med billetter til søndagens lokaloppgjør. Spåmaskinene til Yr og Storm melder om friskt, men fint høstvær, så ingen grunn til å stå av denne kampen. Fotball er best på Stadion!

Billetter skaffer du deg slik:

  • FFK Appen (Anbefales!)
  • WEB!
  • Aristokraten (se åpningstider på Facebook)
  • Billettluka (fra 15:00 kampdag)

Vi sees på Stadion - SAMMEN ER VI STERKE!

Annonse fra Obos-ligaen: