Treningskamper og seriestart

Seriestarten for OBOS-ligaen planlegges til 15. mai, og fra midten av april er det igjen mulighet for å spille treningskamper. Her er FFK sine avtalte treningskamper frem mot seriestarten.

Regjeringen har gitt åpning for seriespill for fotballen fra helgen 8-9. mai, for OBOS-ligaen er det lørdag 15. mai som gjelder. Beskjeden kommer stadig med et forbehold om smittesituasjonen. NFF kommer tilbake med oppdatert terminlisten innen kort tid, det er tildigere blitt kommunisert til klubbene at den opprinnelige rekkefølgen på kampene beholdes, noe som i så fall vil si at FFK skal til Bergen for å møte Åsane 15. mai. 

Den store utfordringen i øyeblikket handler derimot ikke om treningskamper og seriespill, men om profesjonelle idrettsutøveres mulighet til å trene under tiltaksnivå 5A, som kan gi store konsekvenser for seriespillet gjennom hele våren. I øyeblikket er bl.a. Viken Fylke satt til tiltaksnivå 5A, som betyr arbeidsnekt for profesjonelle idrettsutøvere. 11. april er foreløpig sluttdato for dette tiltaksnivået i Viken, blir den sluttdatoen stående vil FFK og mange andre være tilbake i full jobb fra mandag 12. april.

Fra midten av april har Regjeringen åpnet for treningskamper, og vi kaster oss rett i det med kamp første uken. Vi har avtalt 5 kamper inn mot seriestart. Som de fleste har erfart gjennom det siste året så må vi fortsatt være forberedt på at det kan komme endringer, men enn så lenge er dette planen. Vi kommer tilbake senere med kamptidspunkter.

FFK - Ull/Kisa Søndag 18. april
Mjøndalen - FFK Søndag 25. april
FFK - Strømmen Onsdag 28. april
Strømsgodset - FFK Søndag 2. mai
FFK - Grorud Lørdag 8. mai

Vi håper siste utsettelse av fotball grunnet Covid-19 er unnagjort og at vi nå kan se frem mot både treningskamper og seriekamper i ukene som kommer!

Foto: Lemos Media

Annonse fra Obos-ligaen: