Trenerteamet ut sesongen

Forrige uke ble det endringer i trenerteamet. Bli bedre kjent med teamet som har ansvaret for A-laget ut sesongen!

Forrige uke avsluttet FFK samarbeidet med Bjørn Johansen, som da hadde vært hovedtrener i neste 4 sesongen. Assistenttrener Joakim Klæboe har tatt over ansvaret og med seg har han 4 mann i teamet som nå har ansvaret ut sesongen. 

Neste kamp teamet skal bryne seg på er hjemme mot Mjøndalen 2. oktober. Billetter til den kampen kjøpes i FFK Appen eller HER!

Joakim Klæboe - Hovedtrener
Klæboe kom til FFK før sesongen 2020 og har vært assistent for Bjørn Johansen. Tidligere har Askim-bosatte Klæboe fra Harstad, vært assistent i Kristiansund og Sarpsborg 08, samt toppspillerutvikler, assistent og hovedtrener i Moss, og før det bl.a. speider for Bayer Leverkusen. 

Magnus Meling - Assistent
Magnus Meling har jobbet seg oppover FFK-systemet i 10 år. Han startet med en deltidsstilling med ansvar for analyse under Håkon Wibe Lund, og ble senere fulltidsansatt hovedtrener i Utviklingsavdelingen. De senere årene har han vært Toppspillerutvikler, samt ansvarlig for rekruttlaget. I 2021 ble han kåret til "Årets Unge Trener" i Norge. 

Jan Tore Ophaug - Assistent
Trønderen Jan Tore Ophaug har en lang og innholdsrik fotballkarriere å vise til for Moss, Brann, Odense og FFK, før han de siste 10 årene har vært trener. Ophaug var assistenttrener i FFK under flere trenere i årene 2013 til og med 2016, senere har han hatt hovedansvaret både i Kråkerøy og Råde, før han forrige uke var tilbake på feltet i FFK. 

Samuel Dirscher - Keepertrener
Vår svenske keepertrener kom inn portene på Fredrikstad Stadion våren 2018 og har siden hatt ansvaret for utviklingen av keeperne i klubben. Som aktiv var han burvokter i bl.a. Start, Alta og Strømmen, noen kamper ble det også for Kråkerøy på tampen av karrieren, før det de senere årene kun har vært keepertrening i kalenderen. Har også hatt ulike oppdrag for ungdomslandslag, og driver det populære keeperakademiet til FFK. 

Torvald Berthelsen - Fysisk trener
Berthelsen kom inn i FFK til 2021-sesongen og har siden hatt ansvaret for den fysiske treningen på a-laget, samt inn mot Utviklingsavdelingen. Den eneste Fredrikstad-mannen i teamet hadde flere gode år på Kråkerøy, før det ble studier til en karriere som fysisk trener. Før FFK har han høstet erfaringer fra arbeid i både Strømsgodset og Røa.  

Annonse fra Eliteserien: