Trenerteamene i Utviklingsavdelingen er klare

Utviklingsavdelingen hadde et meget godt år i 2019, inn i 2020 er det stor kontinuitet i teamene rundt lagene, men også et par spennende forsterkninger!

Samtlige lag i Utviklingsavdelingen oppnådde sine mål i 2019, en sterk prestasjon som gir FFK og Fredrikstad bedre forutsetninger for å produsere gode fotballspillere i årene som kommer. Inn i 2020 er målet selvsagt å ta nye positive steg og stadig forbedre Utviklingsavdelingen som stedet å være for unge, ambisiøse og treningsvillige fotballspillere. 

Slik ser trenerteamene ut for 2020-sesongen:

Trenerteam FFK G19
Hovedtrener: Magnus Pettersen
Medtrener: Thomas Johnsen
Keepertrener: Samuel Dirscher
Medisinsk: Stadionklinikken

Trenerteam FFK G16
Hovedtrener: Øyvind Høgmo
Medtrener: Andreas Hagen
Keepertrener: Samuel Dirscher
Fysisk trener: Jørgen Skøien
Medisinsk: Stadionklinikken

Trenerteam på FFK G14
Hovedtrener Claes Hermansen
Medtrenere: Roger Haaland, Jon Hermansen og Brian West
Fysisk trener: Jørgen Skøien
Keepertrener: Samuel Dirscher
Medisinsk: Stadionklinikken

- Vi har nylig ansatt Claes Hermansen som hovedtrener for FFK G14 som skal jobbe sammen med årets hovedtrener Jon Hermansen samt Roger Haaland og Brian West. Dermed vil årets FFK G14 få massiv oppfølging av svært kompetente trenere. Vi beholder kontinuitet både på G16 og G19 der alle var sterkt delaktig at vi nådde målsetting for årets sesong. Fremtiden er lys på vegne av FFK utvikling og det særdeles hyggelig at vi nå har klart å sette sammen et apparat som både har trenererfaring, akademisk bakgrunn og spillerbakgrunn. Flere har i tillegg et stort FFK hjerte som er kjempepositivt. Sier faglig leder Aleksander Olsen.

Annonse fra Obos-ligaen: