Trenerne tilbake på kontoret

Fredag var trenerteamet tilbake på kontoret etter ferien for å legge de siste detaljene i oppkjøringen til 2022-sesongen.

Ferie = Ressursperiode
Siden sesongen ble brutalt avsluttet i desember har spillerne og trenerteamet hatt en velfortjent ferie. Men ferie for spillerne er langt fra bare avslapning, hver spiller har hatt sitt individuelt tilpassede treningsprogram fra Torvald Berthelsen å følge. FFKs fysiske trener gleder seg til å teste spillerne når de er tilbake på feltet tirsdag. 

- Vi har brukt perioden nå til å jobbe med spillerne sine fysiske utviklingsmål og forbedre de mot en ny sesong. Jeg håper vi vi har tatt steg og vi ser resultater fra jobben nå første uken med løps- og styrketester på tirsdag og onsdag. Sier Torvald Berthelsen. 

KJØP SESONGKORT FOR 2022!

Sulten hovedtrener
Hovedtrener Bjørn Johansen er som resten av teamet full av energi og ser veldig frem til å komme i gang igjen på feltet. Fredag og mandag legges siste hånd på verket i planleggingen av en ny oppkjøring. 

- Det er vanvittig deilig å begynne igjen. Etter egentlig å ha nettopp avsluttet en lang sesong, med en følelsesmessig brutal avslutning, så er det ingen selvfølge at man kjenner på en så sterk sult nesten umiddelbart. Det er den sulten som skal prege FFK i en ny og utrolig spennende OBOS-liga, kanskje en av de sterkeste på lang tid målt i navn og tradisjoner. Vi har tatt store steg de siste årene og vi må fortsette å ta store steg i fortsettelsen, det er det tydelige og klare budskapet spillerne blir møtt med når de kommer inn på tirsdag. Sier "Bummen". 

KJØP SESONGKORT FOR 2022!

Annonse fra Obos-ligaen: