Traore-jubel mot Kåffa: - Skal gjøre det samme i serien

Mai Traore ga FFK-supporterne noe å varme seg på i snøværet på Fredrikstad Stadion lørdag ettermiddag.

Det var duket for den siste hjemmekampen før alvoret starter, da KFUM gjestet Fredrikstad Stadion lørdag ettermiddag. Sludd og dårlig vær hindret ikke guttane, som fikk en fin gjennomkjøring mot laget fra Ekeberg. Kampen endte 1-1.

Mikkjal Thomassen var fornøyd med mye av kampen.

- Det var en vanskelig dag i dag, men jeg synes vi gjorde en veldig god første omgang og utnyttet de mulighetene vi fikk. Det var veldig mye positivt, sier FFK-treneren.

Målscorer Mai Traore var fornøyd med scoring, og håper scoringsformen fortsetter i Eliteserien.

- For meg personlig er det en god følelse å score med laget. Det var en god laginnsats, sier spissen.

Han fortsetter:

- Jeg føler meg bra. Jeg tenker treningskampene er Eliteserien, og jeg skal gjøre det samme i serien. Jeg tror det blir bra, medgir han.

Tok initiativet

FFK startet best, og etter seks minutter spilte Bjørlo fri Sørløkk inne i boks, men skuddet gikk via en KFUM-spiller.

Kort tid etter ble Aga spilt fri. Han fant Stray Molde som kom på et sugende løp på venstresiden. Avslutningsforsøket fra backen gikk imidlertid via en KFUM-spiller, og ut til corner.

Etter 19 minutter sendte Mai Traore FFK i føringen. Etter klabb og babb, gjorde maliseren ingen feil, og overlistet Ødegaard i Kåffa-buret. Like etter doblet nesten Aga ledelsen. Spissen ble spilt gjennom, men skuddet snek seg like utenfor.

Etter 32 minutter utlignet bortelaget etter flott spill. Sverre Sandal tredde gjennom Nosa Dahl. Kantspilleren bredsidet ballen i lengste hjørnet. Dermed var vi like langt på Stadion.

Åtte minutter senere havnet ballen hos Traore inne i boksen. Han fikk tilslutt stokket beina, og fikk til en avslutning som gikk rett på Ødegaard.

Etter hvilen var det stillingskrig ute på stadionmatta.

Da uret hadde passert 60 minutter, kom Aga og Sørløkk to mot en. Sistnevnte slo inn, men innlegget ble bokset ut.

Mot slutten kjørte FFK på for et seiersmål, men verken Rafn eller Begby klarte å sette ballen i nota. Dermed ebbet oppgjøret ut i 1-1.