Torvald Berthelsen med ny avtale

Torvald Berthelsen kom inn i FFK som fysisk trener på deltid før årets sesong, nå blir samarbeidet utvidet og forlenget!

Full stilling
Torvald Berthelsen har gjort en stor jobb i FFK i 2021, tross begrenset stillingsprosent. Nå er ny avtale signert og den fysiske treneren går nå over i en full stilling hvor han skal ha ansvaret for den fysiske treningen til både a-lag og utviklingsavdelingen minimum ut 2024-sesongen. Torvald selv gleder seg til årene som kommer. 

- Jeg gleder meg veldig til å fortsette det som er påbegynt. Det er masse potensiale som fortsatt kan hentes ut av den troppen vi har nå for å bli enda bedre. Så er fysisk trening ikke bare et a-lagsanliggende, viktigheten av riktig fysisk trening blir bare viktigere og viktigere også i Utviklingsavdelingen. Dette skal vi sette en god struktur på i årene som kommer. Forteller Torvald. 

En kjemperessurs
Torvald har tidligere spilt mange år i Kråkerøy, og fikk til og med noen uplanlagte minutter for a-laget til FFK i oppkjøringen til årets sesong. Før FFK har han jobbet i Røa Kvinner og praksisperioden under masterstudiene i idrettsvitenskap hadde han i Strømsgodset. Joacim Heier er svært godt fornøyd med signaturen. 

- Vi kommer til å prioritere å bygge organisasjon inn mot 2022 og dette er en viktig signering i det arbeidet. Torvald har gjort en god jobb i 2021 og vi forventer enda mer i årene som kommer. Han besitter masse kunnskap og har en stor dedikasjon for jobben og klubben. Ansvaret vi legger på han er å sprenge grenser for fysisk kapasitet i FFK, det arbeidet tar tid og han er i det perspektivet så vidt kommet i gang. Vi er overbevist om at dette er en kjemperessurs for dagens og morgendagens FFK-spillere, og gleder oss over å ha Torvald med videre! Avslutter Joacim Heier. 

Foto: Pedro Lemos

Annonse fra Eliteserien: