Torshov Sport Fredrikstad øker og forlenger sin avtale

Torshov Sport på Stadion har vært en god samarbeidspartner i flere sesonger, nå utvides avtalen og det blir enda tettere samarbeid fremover.

"Vi i Torshov Sport Fredrikstad er med videre på FFK sin satsning på veien tilbake. Vi håper at i år er året som skal krones med opprykk. I år vil vi ble enda mer involvert i FFK som part i Craft sin nye utstyrsavtale der vi blant annet vil selge bekledningen spillerne bruker i treningshverdagen, og Select sin avtale med baller og rekvisita. Torshov Sport skal også stå for all trykking av bekledningen til FFK. Vi har eget trykkeri i Moss på Stadion kjeden. Der trykker vi blant annet for Wang Toppidrett, Skeid, KFUM Oslo osv som Torshov Sport har avtale med.

For vår del er det helt naturlig å være med på veien videre både når det gjelder beliggenhet her på Fredrikstad Stadion, og at vi er den foretrukne samarbeidspartner for klubbene i Fredrikstad. Vi ser virkelig frem til enda tettere samarbeid." sier Svein Erik Syvertsen hos Torshov Sport Fredrikstad.

FFK gleder seg til samarbeidet fremover og vi er sikre på at dette blir veldig bra!

Annonse fra Obos-ligaen: