To nye lokale debutanter

Det ble avansement mot Råde onsdag kveld, så vidt. Utenom det var debutene til Filip Stensland (17) og Leo Kyvik (18) kveldens høydepunkt!

Debutant 3 og 4 i 2022
Med forrige kamp kun 46 timer tilbake i tid valgte FFK å bytte hele laget som stilte til start mot Råde. Det sørget for tiltrengt spilletid for flere, og debut for to Kråkerøy-gutter. 2004-modellene Filip Stensland (17) og Leo Kyvik (18) har gjort sakene godt i 3. divisjon så langt i år, noe de også fikk vist mot Råde. Kyvik spilte en solid kamp i midtforsvaret sammen med Oscar Jansson (19), mens Stensland var stødig i en uvant back-posisjon. 

Fra før har torpingen Marcus Wenneberg (19) og hvaler-gutt Tage Johansen (19) fått sine debuter for FFK i 2022. 

Videre til 2. runde
Kampen ble ikke noe fyrverkeri. I lett regnvær var kampbildet stort sett at FFK spilte og spilte mot et kompakt og solid Råde-forsvar. Det rutinerte Råde-laget leder 4. divisjon etter å ha åpnet seriespillet med 6 strake seire. Med kun 2 baklengs så langt i år har Råde det defensive på plass, og det fikk dem vist frem også i går kveld. Det kan se lovende ut for et godt Råde-lag i årets sesong, lørdag spiller dem toppkamp mot Drøbak/Frogn.

FFK hadde en del gode sjanser, men Råde kanskje den aller største. Ingen av lagene klarte å sette ballen i mål i ordinær tid, dermed ble det 30 ekstra minutter med fotball i Råde Idrettspark. Etter drøye 100 minutter ble FFK tildelt straffespark da Betten Hansen gikk i bakken, straffesparket satte Riki Alba i mål. Det var eneste nettsus i løpet av 120 minutter og dermed er FFK videre til 2. runde i NM.

Ny hjemmekamp på Kr. himmelfartsdag
Det er kort tid mellom slagene for FFK sitt a-lag om dagen. Lørdag er det bortekamp mot Brann og torsdag 26. mai, på Kristi himmelfartsdag, er det klart for ny kamp på Stadion. 

På den andre halvdelen står KFUM, en motstander vi har kriget jevnt med i mange år, og vært med på både gode og dårlige opplevelser mot. 

Vi håper mange kommer tilbake til denne kampen. Billetter kjøpes i FFK Appen eller KJØP KAMPBILLETT HER!  

Annonse fra Obos-ligaen: