Tim Björkström til FFK!

Nesten 300 kamper på øverste nivå i Sverige og kaptein de siste 3 sesongen i Sirius, nå er det Fredrikstad og FFK som gjelder for Tim Björkström!

Lang karriere på øverste nivå
Tim Björkström fylte nylig 32 år, 14 år tidligere debuterte han i Allsvenskan for Brommapojkarna. 274 kamper senere tar den rutinerte midtstopperen med seg familien fra Uppsala til Fredrikstad og blir en del av FFK. Tim har skrevet kontrakt ut 2024.

Etter flere år på øverste nivå med Brommapojkarna gikk ferden videre til Djurgården. Et utlån til Östersund i 2017 ble det også, her fikk Tim være en del av deres Europa-eventyr med dagens Chelsea-manager Graham Potter som trener. De siste 5 sesongen har Tim spilt for Sirius i Allsvenskan, de siste 3 sesongene har han også vært deres kaptein. 

- Det føles veldig spennende å komme til FFK, en klubb jeg har hørt mye godt om. Det kommer til å bli en morsom og inspirerende utfordring for meg personlig å forsøke å hjelpe laget og klubben med å ta steget opp på høyeste nivå igjen, der jeg mener FFK hører hjemme! Forteller Tim. 

KJØP SESONGKORT HER!

Kvalitet, rutine og lederegenskaper
Med Tim Björkström inn har FFK gjort en ny betydelig styrking av troppen. Joacim Heier forteller at Björkström er både en spiller og person man fikk veldig lyst til å få inn i klubben. 

- Tim er en klok forsvarsspiller som har prestert jevnt på et høyt nivå over mange år. I tillegg har vi fått et svært godt inntrykk av Tim som person. Han er fortsatt veldig sulten som spiller og vil tilføre oss kvalitet, rutine og lederegenskaper. Forteller Joacim Heier. 

Tim gjennomførte medisinsk kontroll og signerte avtalen med FFK onsdag ettermiddag. Torsdag er han på plass på feltet med resten av laget, med nummer 2 på treningstøyet. 

Velkommen ønsker Tim velkommen til Fredrikstad og FFK!

KJØP SESONGKORT HER!

Annonse fra Eliteserien: