Tilbake på feltet!

Onsdag er FFK sitt a-lag tilbake på feltet når de inntar Østfoldhallen for 2021-sesongens første treningsøkt!

Siden starten av desember har spillergruppen til FFK hatt fri fra fellestreninger, men med hvert sitt treningsprgram og klar beskjed fra trenerteamet om å komme tilbake i toppform. Mandag og tirsdag har blitt brukt til å finjustere planene for oppkjøringsperioden og onsdag samles laget igjen. Bjørn Johansen gleder seg til å ta fatt på oppkjøringen til OBOS-ligaen 2021. 

- Nå gleder vi oss veldig til å komme igang, også blir det spennende å se hvor gutta står ettersom programmet de har jobbet etter i friperioden er det tøffeste vi har levert ut i min tid i klubben. Forteller Bjørn Johansen.

KJØP SESONGKORT HER! 

Noen må vente
23 spillere er klare i FFK sin a-tropp for 2021-sesongen. 20 av de avsluttet sesongen i fjor med FFK, mens 3 stk. tar fatt på sine første uker som FFK-spillere. 

Ikke alle 23 spillerne vil være på plass til første trening. 4 av spillerne har fått tillatelse til å tilbringe jul og nyttår i hjemlandene sine, med den gjeldende innreisekarantenen betyr det at Mads Nielsen, Taofeek Ismaheel, Love Reuterswärd og Jakob Lindström må trene for seg selv den første uken og er først på plass med resten av laget neste uke. 

Nykommernerne Olav Øby og Alexander Betten Hansen er begge på plass onsdag og får sin første økt med nye lagkamerater etter overgangen fra henholdsvis KFUM og Mjøndalen. 
På plass er også Torvald Berthelsen som har sin første økt på feltet som FFK sin nye fysiske trener. Sammen med Stadionklinikken skal han sørge for at spillerne er i sin beste form gjennom sesongen!

Østfoldhallen gjennom vinteren
I januar og februar vil fotballtreningene til FFK foregå i Østfoldhallen, mens de fysiske øktene gjøres på Stadion eller på treningssenter. Enn så lenge vil det ikke være mulig å følge øktene inne i Østfoldhallen grunnet gjeldende restriksjoner, men forhåpentligvis vil dette endre seg utover vinteren. Treningene i Østfoldhallen vil være 10:30 på mandag, onsdag, torsdag og fredag, mens treningen er 12:00 på tirsdager.

Første treningskamp er mot Grorud den 29. januar, deretter går det slag i slag gjennom februar og mars frem mot seriestart 2. påskedag den 5. april. 

Grunnet omleggingen av gresset på Stadion har FFK bedt om bortekamp i 1. serierunde, noe som betyr at første hjemmekamp i OBOS-ligaen 2021 antagelig blir omkring 11. april. Terminlisten og det endelig kampoppsettet regulert for TV-tider er ventet senere i januar.

Sikre deg fast plass!
Det er allerede solgt godt over 1000 sesongkrot til årets sesong, og med vaksinering igangsatt er det håp om at retningslinjene for tilskuere kan normaliseres i løpet av våren. 

Har du ikke kjøpt sesongkort enda så gjør du det i FFK Appen eller her: SESONGKORT!

Annonse fra Obos-ligaen: